Skocz do zawartości

Odwrotność bigdump

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

Ma może ktoś jakiś sprawdzony skrypt - odwrotność bigdump, tj. potrzebuję sciągnąć dużą bazę sql z serwera, przy zwykłym eksporcie poprzez phpmyadmin urywa bazę, nie mogę kompletnej zassać. :)

p.s. próbowałem jakiegoś softu pod windowsa do robienia kopi bazy, ale się nie łączył poprawnie z serwerem, dlatego szukam skryptu php, kiedyś coś takiego już miałem ...

Bizland katalog firm. Wymienię się wpisami (kodami) do katalogów. Zapraszam na PW.

Masz ustawioną akceptację połączę z zewnętrznych hostów dla tej bazy ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Bezapelacyjnie najlepszym bigdumpem jest konsola i mysqldump wchodzący w skład MySQL

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności