Stwor Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witajcie Jakiś czas temu dostałem maila na konto firmowe z domeny gmail.pl. Dziwne jest to że adres wyglądał tak: google@gmail.pl Wy też coś takiego dostaliście ? EDIT: w treści było tylko "testy" Pozdrawiam prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Z gmail.pl? Dziwne, bo ta domena nie podlega pod Google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 no i to mnie zdziwiło, szczególnie że dali w mail nazwę google prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 A jakiej treści był email? napisał w 1-szym poście treść "test" Kolega zedytował posta, a ja tego nie zauważyłem Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 napisał w 1-szym poście treść "test" Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ewidentnie ktoś się podszywa pod Google, albo to właściciele serwisu Gmail.pl coś kombinują, chociaż wątpię. Na forum piszą tak: https://www.gmail.pl/?q=node/4479 Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja z kolei dostałem mail od admin@goole.com - tylko ukryta odp. wskazywała na inny adres... automaty, nic wielkiego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Zprawdź w nagłówkach z jakiego serwera SMTP był wysłany email HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Nie ma żadnego problemu, aby wysłać wiadomość z zupełnie dowolnym adresem e-mail nadawcy. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.