D-dos Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam, zaciekawiło mnie jedno... Czy jeżeli będę cały czas jechał na katalogach to google moze mi coś zrobić??? 2. Chodzi o precla... Jak linkować żeby google się nie "skapło" NA pewno wiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 2. Chodzi o precla... Jak linkować żeby google się nie "skapło" NA pewno wiecie. Za każdym razem jak TO robisz musisz się posmyrać po lewej ręce i klasnąć nad głową krzycząc swoje imię. A tak poważnie - to nie mam pojęcia o co pytasz. Odnośnie czego ma się nie "skapnąć"? e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Powinieneś linkować tak aby wyglądało to jak najbardziej naturalnie. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 A co do katalogów - Google oficjalnie zaleca webmasterom ich wykorzystywanie w pozycjonowaniu, o czym już wielokrotnie pisano na forum PiO oraz na forach Google'a. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-dos Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Powinieneś linkować tak aby wyglądało to jak najbardziej naturalnie. A co do katalogów - Google oficjalnie zaleca webmasterom ich wykorzystywanie w pozycjonowaniu, o czym już wielokrotnie pisano na forum PiO oraz na forach Google'a. Dziękóweczka... A czy do tych precli są jakieś dodatkowe usługi itp... Stawiam precla na wordpress ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Linkuj nie tylko główną ale i w miarę możliwości kategorie "A czy do tych precli są jakieś dodatkowe usługi itp" Tak nazywają się pluginami , wygoogluj sobie "pluginy do pressel page" Na przyszłość pisz trochę bardziej składnie ... twoje skróty myślowe nie są takie łatwe do odczytania jak Ci się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Przydatne pluginy masz opisane tutaj Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Czy jeżeli będę cały czas jechał na katalogach to google moze mi coś zrobić??? Nie, wręcz nie widzę jakiś super korzyści ponad katalogi wynikających z używania precli. Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-dos Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 No właśnie słyszałem o jakiś wymianach linków z preclami co o tym śadzicie??? A znacie jakies darmowe katalogi powyżej pg 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 najlepiej zrobisz jak zaczniesz powolna lektore przyklejonych tematow i wszystkich nowych watkow w dziale dla poczatkujacych JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 A znacie jakies darmowe katalogi powyżej pg 3 Co to jest "pg"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 To jest PR gdzie wstawiono G zamiast R, nie domyśliłeś się? Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 To jest PR gdzie wstawiono G zamiast R, nie domyśliłeś się? Kukisek chciał sobie pościka nabić @D-dos lista katalogów tutaj posortuj sobie według własnych potrzeb . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-dos Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam, To jakaś paranoja kur*** Pomóżcie co mam robić bo nie mam już sił: Wczoraj dodawałem do katalogów i dzisiaj mnie cały dzień nie było i na wieczór patrze a tu: Komunikat błędu Podany adres nie został znaleziony w pierwszych 200 wynikach. To niemożliwe. Dodawałem tylko do katalogów... Dziwne bardzo a w logach patrze a tu takie coś: 2009-10-31 04:15:41 - pozycja 95 Wiec dzisiaj jest 31 i to niemozłiwe żeby strona z 95 mogła tak spaść w pare godzin o co chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Co to za różnica 95 czy 200+ skoro obydwie pozycje nic nie dają. Nie panikuj może to chwilowe zawirowanie. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.