takun Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Na forum PiO wchodzę poprzez Google wpisując fraze "pozycjonowanie", zdziwiłem się właśnie bo nie jest już na pozycji 3 tak jak to było zawsze, ale spadło na czwarte miejsce! Na trzecim miejscu pojawiło się również forum o pozycjonowaniu które to pamietam kiedyś było daleko w dole ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 to pewnie przez takie tresci jak generujesz i ludzie przestali linkowac i oslabia to PR https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=604066 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 to pewnie przez takie tresci jak generujesz i ludzie przestali linkowac i oslabia to PR https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=604066 No tak, ale zauważ że sam też piszesz w tym wątku, roboty widać są inteligentne i wzięły treść za mało wartościową bo przewaga treści w tym wątku ma charakter wątpliwy co do mojego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 masz 100 % racji - w przekonaniu Irka nie pisze jak prof. moiodek, juz wiem przez co tak sobie wzial do serca te wielkie litery to przez robota G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To jakiś kolejny Fake na PiO, czy mi się tylko tak wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Miałem na myśli profil takuna. Na niektórych forach ludzie bardzo ogarnięci w temacie zakładają inne konta i udają mega nooby i takie konta nazywa się fake'ami. A jeśli chodzi o Twój temat to w pełni popieram Irka. Polacy nie gęsi i swój język mają. To, że w podstawówce zamiast słuchać polonistki, patrzyłeś w jej dekolt nie zwalnia Cię od obowiązku szerzenia poprawnej polszczyzny wśród zaciemnionej społeczności internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 @M_K_S kto na to ma teraz czas? chociaż w sumie... jeżeli to jakiś fake to się dziwie, ze ma czas zamiast stawiać kolejne zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Miałem na myśli profil takuna. Na niektórych forach ludzie bardzo ogarnięci w temacie zakładają inne konta i udają mega nooby i takie konta nazywa się fake'ami. wedlug normy jest cacy - pisze po polskiemu, a na tym forum wiecej do szczescia nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Miałem na myśli profil takuna. Na niektórych forach ludzie bardzo ogarnięci w temacie zakładają inne konta i udają mega nooby i takie konta nazywa się fake'ami. wedlug normy jest cacy - pisze po polskiemu, a na tym forum wiecej do szczescia nie potrzeba Chłopaki popadacie w paranoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 @M_K_S kto na to ma teraz czas? Ja też zazdroszczę takim ludziom czasu. Dziś obiecałem sobie sen o normalnej porze no i proszę:/ @takun - takie cytowanie jest zabronione i grozi wzrostem procentów na Twoim koncie i to bynajmniej nie tych od których szumi w głowie. Co do paranoi to ja zawsze byłem maniakiem teorii spiskowych. PS.: Czy @ można jakoś napisać z dużej litery? I czy po @ pierwsza litera powinna być duża? Bo przyznam się szczerze, że pogubiłem się i ja w tych zasadach ortografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Przez kilka dni PiO nawet na drugiej pozycji się klasowało Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no i na koniec mamy reklame web-toolsa Na tym mozna zakonczyc watek fake userow !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dobra reklama nigdy nie jest zła Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 A gdzie ta dobra reklama bo nie widzę Tak z ciekawości dlaczego Xann tak chwalisz konkurencję ? To do Ciebie niepodobne Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 A gdzie ta dobra reklama bo nie widzę Tak z ciekawości dlaczego Xann tak chwalisz konkurencję ? To do Ciebie niepodobne Wyjaśnię Ci. Takun to ktoś, kto już ma konto na PiO. Założył sobie drugie konto i zapytał o rzecz tak głupią, że M-K-S wpadł na to, iż zaraz ktoś tutaj "niespodziewanie" zareklamuje się. I oto kilka postów dalej Web-Tools pokazał swoje statystyki. Gdyby napisał po prostu temat "Nowe, rewelacyjne statystyki od Web-Tools", to pewnie każdy by go olał. Tak ma już pewnie ponad 200 wyświetleń "reklamy". Na dodatek Ci, co weszli w ten wątek to niezły target. Będzie wysoka konwersja i nawet Xann mu pogratulował Oczywiście to tylko teoria. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.