bERIx Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam od pewnego czasu zauwazyłem dyrastyczny spadek Zaindeksowane adresy URL w sitemaps przez google na stracie bylo ponad 900 w przciagu 2 miesc jest ponad 500 i praktycznie kazdego dnia spada czy tak to ma byc? Grasz w CS'a 1.6, znudziło ci się strzelanie? Zapraszam - Counter-Strike 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlus007 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 dołączam się do pytania dodam, że moja ilość zaindeksowanych podstron spadła do 4, czyli do tylu, ile linkowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerabe Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam od pewnego czasu zauwazyłem dyrastyczny spadek Zaindeksowane adresy URL w sitemaps przez googlena stracie bylo ponad 900 w przciagu 2 miesc jest ponad 500 i praktycznie kazdego dnia spada czy tak to ma byc? zauważyłem to samo u siebie, miałem zaindeksowane już prawie 6 tys., a teraz zrobiło się niespełna 3 tys. i z dnia na dzień spada. też się zastanawiam co się dzieje. może G. zmienia coś w swoich algorytmach i za jakiś czas zaindeksuje je ponownie? a może nie myślałem, że to może przez to, iż podzieliłem plik z sitemap na kilka mniejszych, ale prawdopodobnie to nie to. pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 nie sprawdza się tego w narzędziach dla webmastrów tylko w site:nazwadomeny w wyszukiwarce Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...384&hl=site Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.