xavi1984 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 w kilku preclach takich jak: https://www.agro-i-turystyka.pl/ jest tylko opcja save dla wpisu i otrzymuje on tytuł draft, za holere żaden z tych wpisów nie jest później widoczny na www co z nim robić żeby wpadał? te wpisy nie pojawiają się nawet w oknie ogólnej moderacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Może tak przebiega proces moderacj, tylko że moderator już to dawno olał. Może coś w skrypcie wp jest namieszane i teraz nie działa. Olej takie precle, co się przejmujesz... ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 drazni mnie to, że dodaje dobre unikalne teksty, a te się nie pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domoweseo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 drazni mnie to, że dodaje dobre unikalne teksty, a te się nie pojawiają Znany ból. Tak to jest z publicznymi, moderowanymi preclami, a te nie moderowane to śmietniki niestety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Tutaj macie mój ostatni - to nieco bardziej rozbudowany i porządny projekt, jest dość nowy, ale podlinkowany już dość mocno - mocnymi stałymi linkami, tyko updatu PR od bardzo dawna nie było (jak pewnie wiecie). Moderowany, ale dziennie tam zaglądam, chociaż jeszcze nie jest zbyt popularny. Artykuł musi być w formie poradnika i sensowny. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.