Skocz do zawartości

Co myślicie o takich samych nickach na jednym forum?

Mariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Co myślicie o takich samych nickach na jednym forum?

No prawie takich samych.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=80093

Na pierwszy rzut oka po wejściu na forum zobaczyłem nieswojego posta ze swoją nazwą.

Jak dla mnie możliwość takiej rejestracji nicków powinna być z klucza zablokowana.

Pozdrawiam,

Mariusz

Jak sie wybiera nicka ktorego w Polsce "legalnie" moze zarejstrowac jakies 4 miliony osob(to nie statystyki taki przyklad) to sie niedziwic ze zarejstrowales sie pierwszy a on też mariusz i tez chce miec taki nick to zrobil _nick_ ma do tego prawo

Hahaha, ale się uśmiałem - najlepiej opatentuj nazwę "Mariusz" :D

Nie wiem kim jesteś i jakie masz mniemanie o sobie, ale radzę trochę dystansu - Przecież te nicki są bardzo różne i na pierwszy rzut oka widać różnicę, poza tym jest przecież jeszcze avatar, stopka, liczba postów itd.

Nie widzę tu żadnego podszywania się czy mylenia, a pomysł o banowaniu czy zakazie stosowania podobnych nicków to już przegięcie, najlepiej w ogóle zamknąć rejestrację :)

Nie wiem kim jesteś i jakie masz mniemanie o sobie, ale radzę trochę dystansu - Przecież te nicki są bardzo różne i na pierwszy rzut oka widać różnicę, poza tym jest przecież jeszcze avatar, stopka, liczba postów itd.

Nie widzę tu żadnego podszywania się czy mylenia, a pomysł o banowaniu czy zakazie stosowania podobnych nicków to już przegięcie, najlepiej w ogóle zamknąć rejestrację :D

Prosiłem o opinie na konkretny temat a nie ocenę mojego charakteru.

Nigdzie nie napisałem o banowaniu ani tym bardziej podszywaniu się.

Tym niemniej dziękuję za post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności