papieros Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Disovery właśnie ląduje a tu można obejrzeć na żywo : https://news.yahoo.com/fc/science/space_shuttle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 jak dla mnie to amerykanska propaganda filmowana w studio - mistyfikacja - czlowiek nigdy nie byl w kosmosie zartowalem Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 W centrum dowodzenia NASA widac na pierwszym planie po prawej komputer z windows XP (widac charakterystyczny wygaszacz) Teraz to juz trudno sie dziwic czemu byly wczesniejsze katastrofy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 tak mi przytkalo firefoxa, ze az wyslal raport o bledach życzę miekkiego lądowania pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Jak ktos chce sobie ogladac to polecam: https://www.nasa.gov/ram/35037main_portal.ram (chyba szybsze niz to na Yahoo) Edit: Podobno juz wyladowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 welcome home La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 no i wylądował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 momentami wygladalo to jak na zx spectrum (przekaz) ;p Szlachetne Google nikt sie nie dowie jak anty-seo'ujesz az zajaggerujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Hurraaaaa, terroryści mieli wakacje że nikt się nie wysadził? Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Hurraaaaa, terroryści mieli wakacje że nikt się nie wysadził? terrorysci byli zajeci atakiem na telebim w Karkowie wciaz nie moge w to uwierzyc - wyladowalismy na ksiezycu Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 wyladowalismy na ksiezycu My ????? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 wyladowalismy na ksiezycu My ????? ja juz tam byłem kilka razy Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja juz tam byłem kilka razy Ja nigdy się tak nie upaliłem. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Hurraaaaa, terroryści mieli wakacje że nikt się nie wysadził? terrorysci byli zajeci atakiem na telebim w Karkowie wciaz nie moge w to uwierzyc - wyladowali na ksiezycu Terroryści !?!? na księżycu !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Pan Twardowski był na księżycu wiele lat przed Amerykanami... wielkie mi co Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.