Skocz do zawartości

ilość linków w google

andrzejhi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem ze sprawdzeniem ilosci linków w google

jak wchodze do narzedzi dla webmasterów wyswietla mi kilka linków do mojej strony ale jek wpisze link:www... to nie wyswietla nic. linki pojawily sie jakies poltora miesiaca temu wiec google powinno juz je znaleść. moze cos zle robie. niedzy link: a adresemnie powinno byc przerwy?

Pozdrawiam

mozesz recznie sprawdzac czy wpisy w katalogach/preclach sa zaindeksowane wpisujac site:adres wpisu

A istnieje może jakiś automatyzujący ten proces program?

W sensie - będący w stanie wczytać bazę adresów wpisów w txt, i monitorować codziennie które są zaindeksowane a które nie, wraz z historią najlepiej.

Hmm?

hmmm czyli jak kontrolować ile linków do mojej strony już zna google a których jeszcze nie.
Za pomocą pozycji... im wyższa pozycja, tym więcej jest linków :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Do teog wystarczy statlink.pl, ja zawsze dolinkowuję nim wpisy w katalogach, a statlink.pl wyświetla mi pozycję do Top100 pod linkowaną frazą. Jak pozycja jest 0 to wtedy możesz sprawdzić ręcznie czy tylko wypadł poza Top100 czy został wyindeksowany.

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności