Skocz do zawartości

pytanie na temat katalogu a miejca w google

meade

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie co do katalogów

otóz chodzi mi o to ze jak dodam strone do katalogu aby ona mi sie wyswietlała na pierwieszej stronie w google.

Czy śa jakies katalogi co mozna tak zrobic wmiare szybko?

Sorka ze zadaje takie głupie pytanie ale mam szefa co mu klepie wkółko ze do tego trzeba czasu a on do mnie ze musi byc stronka przynajmniej w katalogu i na pierwszej stronie

on twierdzi ze jest wstanie zrobic takie cos w jeden dzien

on twierdzi ze jest wstanie zrobic takie cos w jeden dzien

A ja twierdze, że jeszcze szybciej. Wystarczy, że pójdziesz do szefa komputera, zalogujesz się na jego konto google i za pomocą strzałki "do góry" przepniesz stronę na samą górę. Masz wtedy top1 w ciągu chwili, a szef będzie zadowolony z Twojej szybkości i skuteczności.

PS. Na przyszłość staraj się pisać po polsku.

napisz po polsku o co Ci chodzi bo nie da sie tego zrozumiec...

chcesz zeby pozycjonowana strona byla na pierwszym miejscu w google czy katalogu do ktorego ja dodales?

ps zajmujesz sie pozycjonowaniem w pracy?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

"Pozycjonujesz" strone i chcesz zeby wpisy w katalogach byly szybko indexowane i do tego na pierwszej stronie google.. pod jaka fraza? Nazwy firmy, konkretnego anchoru, imienia mamy? Przy latwej frazie i dopaleniu wpisu w katalogu mozna to osiagnac ale przeciez chodzi o to zeby wybic swoja strone a nie katalog, wiec nie widze logiki w takim dzialaniu.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Na łatwą frazę w dobrym katalogu jest duże prawdopodobieństwo, że wpis sam trafi na pierwszą stronę, na trudną to się raczej mija z celem ;):)

Pomysł na portal - www.zwolnij-swojego-szefa.pl ;):)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności