Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast strony zbanowane i niespełniające kryteriów do końca roku zostaną usunięte z sytemu - ubędzie kilka tysięcy sztuk.

czyli do końca roku, jest prawdopodobieństwo, że wydam np 1k punktów na domeny zbanowane, i o zgroza jak będę miał jeszcze na głównej i podstronach tego samego serwisu ?

sygnaturka.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
będę miał jeszcze na głównej i podstronach tego samego serwisu ?

Nie ma takiej możliwości.

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

to ty z różnych kont w sytemie każdego dnia przesyłasz same pochwały jaki to system świetny i skuteczny?

Masz jakąś paranoje, człowieku, nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie! Podkreślam Nie mam tu wielu kont.

Jeżeli to co napisałem a ty wrzuciłeś do kosza nie jest prawdziwie to skąd taka piana.

Już na serio więcej nie będę o nic pytał. A na to nie odpowiadaj. Myślałem, że ten wątek służy wyjaśnieniu prostemu człowiekowi jak to działa ale się myliłem. Odpowiedziałem bo sugeujesz że jestem jakimś lizusem jak w cytacie. Ja Ciebie bracie nie obrażam.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Ja Ciebie bracie nie obrażam.

Mnie nie jesteś w stanie (czasem człowiek musi się też pośmiać :) ) ale niestety czynisz to względem innych użytkowników tego i innych systemów (większość stron wyświetla linki kilku systemów) pisząc że ich strony to chińskie i tybetańskie śmietniki jako tysięczne subdomeny z których większość jest nie zaindeksowana. A więc czy Ty

Masz jakąś paranoje, człowieku
? :)
Myślałem, że ten wątek służy wyjaśnieniu prostemu człowiekowi jak to działa

Wyjaśnienie otrzymałeś już w systemie, liczyłeś że tu otrzymasz jakieś inne?

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

@Iguana - za 2 tygodnie będą leciały z automatu - do tego czasu ręcznie to co jest zgłaszane.

@Iguana - z tego co widzę to głównie obcojęzyczne i erotyka...

@brzoza24 - ok 15pkt, w GotLink troszkę mniej.

Ja właśnie usunąłem swoje strony z seomatika. Testy wypadły poniżej jakichkolwiek oczekiwań. Nie będę podawał wyników testu bo każdy sobie je może przeprowadzić.

Może kiedyś powrócę jak coś się zmieni w jakości stron linkujących ale na razie linki na sklepach typu mentis w domenach 1.pl do 1000.pl i temu podobnych nie są mi potrzebne. Do tego niepodlinkowanych z dziesiątkami innych linków wychodzących.

Jak dla mnie system się do niczego nie nadaje w chwili obecnej.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@gielo, no trudno - może w przyszłości wyniki będą zgodne z Twoimi oczekiwaniami oraz z wynikami innych testerów, pozdrawiam.

W związku z rekordową ilością serwisów w systemie SeoMatik.pl w dniu wczorajszym w godzinach popołudniowych trwały prace administracyjne mające na celu zwiększenie mocy obliczeniowych systemu. W efekcie końcowym prace zakończyły się o 22:00 a SeoMatik.pl otrzymał wielokrotnie szybsze maszyny a niżeli dysponował do tej pory co pozwoli mu na bezproblemową pracę do minimum 100.000 serwisów w systemie.

W związku z rekordową ilością serwisów w systemie SeoMatik.pl

rekordowa ilość spamu to fakt...jeszcze chyba żaden swl nie posiadał takiego syfu jaki jest w seomatiku. Codziennie staram się filtrować, ale to już niestety przerasta moje siły, bo syf mnoży się tu lepiej niż świńska grypa, a szkoda bo system byłby naprawdę fajny. I nawet jeśli te śmieci mają jakąś moc to raczej nie chciałbym ryzykować filtrem

Informujemy że:

1) po otrzymaniu przez system docelowych serwerów oraz zakończeniem testów wydajnościowych z końcem miesiąca zostaną usunięte z SeoMatik.pl strony testowe administracyjne wykorzystane do uruchomienia systemu na dzień dzisiejszy niespełniające bieżących kryteriów;

2) hazard - od przyszłego miesiąca Seomatik.pl zaprzestaje przyjmowania stron hazardowych a 3 miesiące później wygasza także możliwość linkowania - decyzja została podjęta z kilku powodów, m. in. ze zbyt małego zainteresowania tego typu tematyką.

3) obcojęzyczne - troszeczkę inaczej wygląda sprawa w przypadku tej tematyki stron - zgodnie z propozycją z forum systemu dopuszczamy opcję rozbicia tej tematyki na bardziej szczegółowe zgodnie z postem:

A jak by tak iść za ciosem i od razu dodać więcej kategorii z innymi językami ?

- Niemiecki

- Francuski

- Włoski

- Hiszpański

....

Ja sam na dobrą sprawę bym mógł - fakt, że niższej jakości ale stronki pod te języki porobić, reszta pewnie też by coś dorzuciła.

Prosimy o opinie odnośnie tej kwestii - czy jest sens rozbijania obecnej kategorii (w której 90% to strony anglojęzyczne) a jeśli jest to sprecyzować jakie jeszcze konkretne kategorie językowe mogłyby się cieszyć zainteresowaniem wśród pozycjonerów...

System przewiduje zastosowanie czynników motywujących w celu rozwoju tej części systemu - i tutaj również jest kwestia rozwiązania:

- osoby pełniące rolę gwaranta rozwoju danej tematyki poprzez tworzenie zaplecza otrzymują dodatkowe punkty zależne od ilości dodanych stron;

lub

- strony dodawane w danej tematyce otrzymują o określony procent zwiększoną punktację.

4) erotyka - analiza tej części rynku wskazuje że do tej pory mimo zebrania w systemie znaczącej ilości tego typu serwisów (a wcześniej w gotlink.pl) dużo jest jeszcze do zrobienia - rozważany jest również i w tym przypadku system motywacyjny w celu zwiększenia znaczenia SeoMatik.pl w tej tematyce.

Za wszelkie uwagi, propozycje przedstawiane tutaj na forum bądź kierowane bezpośrednio do systemu będziemy bardzo wdzięczni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności