Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Poczekaj do następnej aktualizacji indeksu i wtedy wrzuć screen ile jest linków.
Poczekasz i wrzucisz, adres znasz - ja na dzień dzisiejszy wiem że ta domena tylu BL nie ma, nie miała i mieć nie będzie co świadczy tylko o dublowaniu wyników przez MS - ale Ty musisz się dopiero o tym przekonać, więc mam nadzieje że dasz nam o tym znać.

ManiaQ, dla mnie możesz uważać co chcesz - każdy wie jakie są kryteria i może sobie porównać. A jak robisz syf do swojego gniazda to Twój problem, za to nikt Cię tu niestety nie wynagrodzi no ale skoro Ci się opłaca to proszę bardzo.

Remiss, masz problem z wyrażaniem własnych poglądów? :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Uwaga!

Zmianie uległ fragment pkt 10 regulaminu systemu przybierając formę:

Domeny o BL niższym niż 1000, podlegają cięciu punktów - za każdy bl poniżej 1000 (było 500), cięcie 0,025% - cięcie tylko dla stron będących w systemie minimum 40 dni.

Lista kategorii o największym zapotrzebowaniu na wolne lokalizacje:

81135906.jpg

Należy zauważyć że generowany popyt pokrywający całe zasoby powyższych kategorii występuje mimo 300% wzrostu cen co w znaczny sposób podniosło opłacalność tworzenia wartościowych serwisów :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Uwaga!

Zmianie uległ fragment pkt 10 regulaminu systemu przybierając formę:

Domeny o BL niższym niż 1000, podlegają cięciu punktów - za każdy bl poniżej 1000 (było 500), cięcie 0,025% - cięcie tylko dla stron będących w systemie minimum 40 dni.

A można się dowiedzieć z jakiej strony pobieracie informacje o ilości BL?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

stronę wcześniej jest wszystko napisane

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

1) w jawnej postaci ograniczeń nie ma, ale są cięcia za dużą liczbę wychodzących

2) tak, są traktowane jak domeny główne

w obu przypadkach odsyłam do regulaminu i pomocy po więcej info

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Jak to jest z tymi BL ? mam 1 stronę dodaną do systemu i jednocześnie ją linkuję. Do linkowania została dodana 2011-10-15

11:21:24 i w tej chwili ma dodane 1060linków, a tymczasem w zakładce serwisy mam coś takiego: B: 61 (przy dodaniu strony do systemu była nieznacznie mniejsza liczba). Czy to świadczy o jakości systemu czy faktycznie sprawdzanie ilości BL jest do bani ?

Pozdr.

Chyba masz problem ze zrozumieniem podstaw wiec najlepiej będzie jak te BL sprawdzisz sobie w jakimś innym źródle jego zliczania, zamiast seomozie, np w majesticseo. Czy ta roznica wyniku zmienia diametralnie opinie o systemie odpowiedz sobie sam dzieki czemu moze zrozumiesz czym jest monitoring zewnetrzynych danych a czym dzialanie systemu.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności