Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga!

W lipcu, linki gwarantowane powielane są na co 19-ej podstronie danej domeny w formie linków bonusowych.

Zmiana ta oznacza, że w ramach całego serwisu system wyświetla maksymalnie 95 różnych linków (standardem w uznawanych za dobre systemy jest poziom 800 różnych linków)

Kolejny etap gold'owania, 1 sierpnia (maksymalnie 90 różnych linków, powielanie na co 18-ej podstronie).

Ceny można rzecz że niezmienne:

PR0 = 0.46 zł za pakiet 132 linków*

PR1 = 4.19 zł za pakiet 132 linków*

PR2 = 5.31 zł za pakiet 132 linków*

PR3 = 6.43 zł za pakiet 132 linków*

PR4 = 7.54 zł za pakiet 132 linków*

PR5 = 9.41 zł za pakiet 132 linków*

* 1 link gwarantowany na stronie głównej plus średnio 131 zaindeksowanych linków bonusowych na podstronach

Średni koszt 1 linku na zaindeksowanej podstronie w Google: 0.37 punktów (0,0002 zł) :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, tym bardziej że są wolne lokalizacje (jeśli Twój login w systemie pokrywa się z loginem na pio to niestety na koncie nie masz punktów).

Odnośnie tych powiadomień o których wspominacie od 2 dni dość dużo o tym dyskutowaliśmy z użytkownikami i nie tylko bo wygląda to na jakąś dziwną akcje - lecą powiadomienia nawet na domeny nie linkowane SWL'ami - pojawił się nawet jedne awanturnik który na siłę przekonuje nas że linki pochodzą z systemów wymiany linków i jest to takie zło w przeciwieństwie do jego ręcznej roboty iż ponosi teraz olbrzymie straty - do końca go nie zrozumiałem al chodzi chyba o to że jego klienci dostają powiadomienia o nienaturalnym linkowaniu a skoro on nie linkował swlami a sam stosuje białe metody to na pewno to wina swl'i.

Dzisiaj jeden z użytkowników tez dostał informacje z listą domen i najlepsze jest to że mimo iż korzystał z swli to na liście którą otrzymał są domeny które w swlach nie uczestniczą bądź w ogóle nie istnieją żeby było śmieszniej...

Więc możliwe że to jakiś kolejny etap fali straszenia ze strony Google :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Nie, tym bardziej że są wolne lokalizacje (jeśli Twój login w systemie pokrywa się z loginem na pio to niestety na koncie nie masz punktów).

No jakieś tam mam, niewiele ale mam. Dodałem 2 stronki, za które dostałem 230pkt, na razie na tych stronach też nie pojawiają się linki.

@mmarek, chwila moment i obsadzimy w 100% gdyż kurczą się wolne zasoby systemu. Odnośnie Twojej sprawy:

https://www.seomatik....lu-lokalizacji/ - więc ewentualnie musiałbyś wyłączyć ten bezpiecznik.

Uwaga!

Podnosząc jakość systemu SeoMatik.pl postanowiliśmy pójść w kierunku dalszego obniżenia limitu subdomen rozpoczętego w 2011 roku do:

- 2 subdomen, od 1 sierpnia;

- 1 subdomeny, od 1 października;

- 0 subdomen, od 1 grudnia.

Reasumując, od 1 grudnia system SeoMatik.pl zaprzestaje przyjmowania do swoich zasobów subdomen.

P.s. mmarek

Bardzo fajna stronka, na dzień dobry masz już 23k punktów a z czasem jeszcze przybędzie za parę bonusów :)

Co do ostrzeżeń od google - dołaczam się, pierwszy raz dostałem ostrzezenie o złych linkach prowadzących do strony. Dodam ze do tej strony prowadzą linki z Seomatika.

linkipro.png

Podaję ceny netto

@elsajko, oj to by nie była dobra wiadomość dla stałych linków zamieszczonych na tych stronach - zmiana tak jak w komunikacie dotyczy nowo dodawanych stron a więc dla dodanych przed tymi datami nic się nie zmieni

@denstro, od zawsze OSE gdyż MS zlicza BL z rotacji więc cóż to są za wartości i linki których realnie nie ma? 100 BL z OSE jest więcej warte niż 1000 z MS - kwestia poruszana wielokrotnie, bazujemy na stanie faktycznym.

@lars, z tych 1-5 linków dostałeś ostrzeżenie? - to ładnie rośnie moc po goldowaniu :)

@lprotektor164, nie zrozumiałem co masz na myśli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności