www.nitrotek.pl Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam. jestem prowadzimy firme zajmującą sie importem zabawek rc, modeli rc , helikopterów rc. adres strony: www.nitrotek.pl Od Roku pozycjonuje moją domene samodzielnie, wykorzystując tradycyjne metody web katalogowania oraz Seo optymalizacji. Efektem mojej pracy jest 1 sza strona www.nitrotek.pl przy większości fraz modelarskich. Problem polega na tym ze moja ambicją nie jest 1 strona tylko pierwsze miejsca Czy ktoś może mi powiedzieć co więcej mogę zrobić by poprawić moje rankingi. Interesują mnie tylko metody legalne dające jaknajdłuższy efekt Jeżeli ktoś chce przyjrzeć się bliżej mojej stronie to zapraszam. modele rc,zabawki rc, modele zdalnie sterowane, helikotery rc, modele Czekam na rady... Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam Serdecznie Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sezuza Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Co można - zdobyć jak najwięcej mocnych linków, nalepiej tematycznych . Skoro piszesz, że zajmujesz się SEO, to wiesz, o czym mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.nitrotek.pl Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Co można - zdobyć jak najwięcej mocnych linków, nalepiej tematycznych . Skoro piszesz, że zajmujesz się SEO, to wiesz, o czym mówię Dzieki. Powiedz mi prosze jeszcze który z linków będzie mocniejszy: 1. ze strony modelarskiej np z pr 2 2. link ze strony o innej tematyce z pr 5 Zastanawiałem się czy wbijać się tam gdzie sie da czy sortować strony pod względem treści. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dzieki. Powiedz mi prosze jeszcze który z linków będzie mocniejszy: 1. ze strony modelarskiej np z pr 2 2. link ze strony o innej tematyce z pr 5 Zastanawiałem się czy wbijać się tam gdzie sie da czy sortować strony pod względem treści. Z góry dzięki. PR to jeden z wielu czynników mocy strony. Liczy się jeszcze np. BL. A powiedz mi czy preclujesz? Bo nigdzie tego nie wyczytałem. multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 modele rc,zabawki rc, modele zdalnie sterowane, helikotery rc, modele Przede wszystkim jak linkujesz to nie używaj zbiorczych anchorów. Mocniejsze będą pojedyncze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.nitrotek.pl Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dzieki. Powiedz mi prosze jeszcze który z linków będzie mocniejszy: 1. ze strony modelarskiej np z pr 2 2. link ze strony o innej tematyce z pr 5 Zastanawiałem się czy wbijać się tam gdzie sie da czy sortować strony pod względem treści. Z góry dzięki. PR to jeden z wielu czynników mocy strony. Liczy się jeszcze np. BL. A powiedz mi czy preclujesz? Bo nigdzie tego nie wyczytałem. Nie precluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 To zacznij Bo warto. Edit. Zrób jakieś zaplecze tematyczne. multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dzieki. Powiedz mi prosze jeszcze który z linków będzie mocniejszy: 1. ze strony modelarskiej np z pr 2 2. link ze strony o innej tematyce z pr 5 Zastanawiałem się czy wbijać się tam gdzie sie da czy sortować strony pod względem treści. Z góry dzięki. PR to jeden z wielu czynników mocy strony. Liczy się jeszcze np. BL. A powiedz mi czy preclujesz? Bo nigdzie tego nie wyczytałem. Nie precluje. Warto dodać wpisy do dobrych precli i podlinkować je.Na pewno nie zaszkodzi a pomóc może.Jak nie masz czasu pisać to możesz kupić, nawet na tym forum znajdziesz mnóstwo osób które by się tym zajęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.nitrotek.pl Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dzieki. Powiedz mi prosze jeszcze który z linków będzie mocniejszy: 1. ze strony modelarskiej np z pr 2 2. link ze strony o innej tematyce z pr 5 Zastanawiałem się czy wbijać się tam gdzie sie da czy sortować strony pod względem treści. Z góry dzięki. PR to jeden z wielu czynników mocy strony. Liczy się jeszcze np. BL. A powiedz mi czy preclujesz? Bo nigdzie tego nie wyczytałem. Nie precluje. Warto dodać wpisy do dobrych precli i podlinkować je.Na pewno nie zaszkodzi a pomóc może.Jak nie masz czasu pisać to możesz kupić, nawet na tym forum znajdziesz mnóstwo osób które by się tym zajęły. nie ukrywam ze czasu mam malo i chetnie bym komus to podzlecil. Bardzo dziekuje za pomoc. pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john11 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 dokladnie ja bym na Twoim miejscu dalej dzialal nad stronka czyli preclowanie + stworzenie mniejszego zaplecza z pewnoscia by nie zaszkodzilo jezeli strona pojdzie w gore to inwestycja napewno bedzie warta wlozonej pracy czy kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.