SiMooN Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Czy ktoś z Was zaczął rozgrywkę w https://www.monopolycitystreets.com? Co prawdą są ogromne problemy z serwerami, ale zapowiada się naprawdę ciekawie. https://blog.monopolycitystreets.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 zapowiada sie ciekawie .. ale te serwery .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 oo Dzieki za link, juz o tym zapomnialem a probowalem przez ostatnie 2 dni sie zalogowac i ciagle blad polaczenia albo defaultowa strona apacza edit: e..d-u-p-a....nie wiem. ciagle cos sie laduje i nie wiem jak mozna kupic w takiej sytuacje ulice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 też dziś próbowałem w to sie pobawić, jednak po pół godzinie frustrowania się dałem za wygraną nawet nie wiem czy w ogóle udało mi się zarejestrować Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 dajmy im parę dni... będzie reset "mapy" i fair zakupy od nowa ;-) mysle, ze warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Spróbujcie teraz, nawet śmiga. Wczoraj też jakoś nie miałem problemu, zrywało połączenia, fakt, ale dało się zarejestrować i sprawdzić jak to wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dalej nijak chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroofka Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 rano jak nikt nie uzywa kompa to looz mozna wejsc https://dobree.pl - śmieszne cytaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Faktycznie coś teraz przymula. Ale swoją drogą to cholernie nudna gra, nic się nie dzieje, dla mnie totalna klapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Już chodzi OK. Można się trochę pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankdirect Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 tak juz w piątek gra powinna wystartować na nowo - jutro 17 września zostanie ona wyłączona, Google zrobiło sobie darmowe beta testy zapraszam na nowo powstałe forum tyczące się Monopoly City Streets - Forum Dodajurl.pl - Profesionalny Katalog Stron - PageRank 3+ PR3 LinkDirectory.pl - Moderowany katalog stron www - zbiór linków internetowych Megahz.pl - Katalog internetu - zbiór wartościowych stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 gra jest conajmniej nudna, rozgrywka jest zbyt statyczna, strategią też nie zaszalejesz, po 2 dniach mi się znudziała A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Zgadza się, daleko tej "grze" do prawdziwej rozrywki. Tam się po prostu nic nie dzieje. Co dobę można sobie coś dokupić za zarobione pieniądze, na przykład ulicę czy domek... Podejrzewam, że za maksymalnie 2 miesiące gra się znudzi wszystkim, którzy mają na nią ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Mi się travian znudził po 1 miesiącu :/ no ale dajmy szansę tej gierce. Przy najmniej można się na nią teraz zalogować i przetestować Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Wyciąg z bloga https://blog.monopolycitystreets.com: (...)To prepare for the restart, we will be taking down the game on THURSDAY, SEPTEMBER 17 at 15:00 GMT. We anticipate that the game will be down for 12 to 24 hours as we reset and test the game. When the site comes back live, the game will restart. (...) Także proponuję się wstrzymać z zakupami póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.