przemowild Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam Proszę o Wasze opinie i konstruktywną krytykę, która pomoże mi rozwinąć i ulepszyć tę stronkę: KubaOnline*pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Domeny na sprzedaż - DomainMaster.pl - broker domen internetowych Naming - ŁowcyNazw.pl, kreacja nazw internetowych. Gwarancja satysfakcji lub zwrot pieniędzy. Kuba - KubaOnline.pl, przewodnik po Kubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wg. mnie wszystko jest ok przemowild multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemowild Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzięki Specs. Czy ktoś jeszcze wyrazi swoje zdanie? Domeny na sprzedaż - DomainMaster.pl - broker domen internetowych Naming - ŁowcyNazw.pl, kreacja nazw internetowych. Gwarancja satysfakcji lub zwrot pieniędzy. Kuba - KubaOnline.pl, przewodnik po Kubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Fajny unikalny content. Skad fascynacja Kubą ? Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Fajne teksty, zresztą design również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemowild Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzięki za opinie. Fascynacja wzięła się z wyprawy na Kubę Zakochałem się zarówno w wyspie jak i jej mieszkance :-) No i tak się zaczęło, efektem były kolejne wyprawy i chęć stworzenia strony o Kubie. Nad contentem musiałem sporo popracować, ale czeka mnie jeszcze dużo roboty, żeby stronka wyglądała tak jak to sobie wyobrażam. Jeśli chodzi o pozycjonowanie to pod tym względem leżę, dlatego więc trafiłem na to forum. :-) Każda wasza opinia jest dla mnie na wagę złota, chciałbym żeby kiedyś było to głowne centrum wiedzy o Kubie w polskim necie. Domeny na sprzedaż - DomainMaster.pl - broker domen internetowych Naming - ŁowcyNazw.pl, kreacja nazw internetowych. Gwarancja satysfakcji lub zwrot pieniędzy. Kuba - KubaOnline.pl, przewodnik po Kubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 i stracilem pol godziny znaczy poswiecilem na czytanie. gratuluje stronki - ciekawa. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 IMHO wielkiego pozycjonowania nie będziesz musiał uprawiać ludzie sami będą linkowali wystarczy do nich dotrzeć np. przez socjale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Rewelacyjna grafika i wykonanie. Gratulacje. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.