seoroot Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witajcie, Chciałbym Was serdecznie poprosić o pomoc w sprawie ratowania konia "Cebulaka". Po artykule w lokalnej gazecie wspólnie z dziewczyną postanowiliśmy mu pomóc. https://www.centaurus.org.pl/index.php?opti...&Itemid=103 Z tego co dzisiaj się dowiedziałem rano brakowało 1950zł. Zebraliśmy kasę od rodziny i wpłaciliśmy dzisiaj 400zł. Zostało jeszcze 1550zł. (sprawdzimy jutro oficjalnie w fundacji ile brakuje) Uruchomiłem już łańcuszek znajomych i organizujemy środki dalej. Odmówcie sobie dzisiaj papierosów i piwka i zróbcie dobry uczynek! PS. Fundacja jest znana ze swojej uczciwości, pomogli już 300 koniom! osobiście zamelduję o efektach zbiórki i kiedy Cebulak będzie cały i zdrowy w nowym domu poproszę o zdjęcia dla naszej pewności. PSS Xann - dziękujemy za pomoc :-) Mam nadzieje, ze za Twoim przykładem pójda inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Człowiek nie jest taki żeby nie dał czegoś od siebie. Ziarko do ziarka i jedno nieszczęście mniej a jedno szczęście więcej Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 smsa czy 2 moze wyslac kazdy, do czego zachęcam !!! Oczywiscie sam wyslalem tez STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoroot Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 dzieki wielkie za pomoc! dzisiaj bede wiedzial czy udalo sie zebrac i podesle dodatkowe informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.k. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 poszedł sms !!! Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoroot Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Koń jest uratowany! Dziękuję wszystkim za pomoc! :-) Udało się! Po szczegóły odsyłam do fundacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Miło widzieć, że „komputerowcom” zależy na poprawie losów fajnych zwierzaków Wykup konia to dopiero początek, teraz czeka go długie i kosztowne leczenie. Także SMS-y nadal mile widziane. Pozdrawiam Mariola 3 Miesiące pozycjonowania GRATIS! Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.