Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony...

sliwek1987

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam pytanie apropo pozycjonowania strony internetowej. Zleciłem firmie pozycjonowanie pod wyrazy wydarzenia, informacje ,kursy walut strony https://wydarzenia-info.pl/ Minęło już prawie 3 miesiące, a wyniki podobno miały być gwarantowane po 2:/ Piszą mi przez cały czas, że wyrażenia są trudne,popularne.Czy to powinno tak długo trwać? I jak długo to jeszcze potrwa? Oprócz tego słowo "kursy walut" nie są takie trudne?

moze i strona nie najlepsza ale "firma" tez daje rade, 3 mc i 100bl w yahoo, same katalogi.. ja mysle ze wiekszosc ludzi(nawet poczatujacych) z tego forum zrobiloby to znacznie lepiej

inna sprawa to sens pozycjonowania takiej strony...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Rozumiem, że pozycjonowanie jest na 3 frazy: "wydarzenia" , "informacje" , "kursy walut" ??

Z ciekawości chciałbym zapytać ile ta firma zażyczyła sobie za to pozycjonowanie - byłbym wdzięczny za informację na PW.

Ale do rzeczy - jeśli firma ma pozycjonować Twoją stronę na te frazy to musi się naprawdę postarać:)

Według Ciebie "kursy walut" nie jest frazą trudną do pozycjonowania? Otóż jest trudna (tematyka związana z finansami jest bardzo oblegana)

O hasłach takich jak "informacje" i "wydarzenia" to już w ogóle nie mówię - jak taka strona ma konkurować z onetem, wp czy interią. To by się nikomu nie opłaciło.

Z własnego doświadczenia strzelałbym, że kursy walut wypozycjonuję bezpiecznie w pół roku i to poprzez budowanie dużego zaplecza, a wydarzeniach i informacjach nie wspomnę - moim zdaniem to bez sensu w przypadku twojej strony, ze względu na to, że konkurujesz z firmami mającymi z np. 1000 userów o wiele większy zysk niż ty byś z nich miał na reklamach AdKontekst i oni są w stanie wydać dużo więcej na pozyskanie tych userów.

Dla onetu to pewnie wszystko jedno czy wyda 2000zł więcej na pozycjonowanie frazy "informacje" (nie wspominając już o tym, że taki ogromny serwis ma naprawdę masę naturalnych linków z innych stron).

No nic ciekawi mnie tylko ile ta firma sobie zażyczyła kasy:P

na cholerę komuś pozycjonowanie pod tak ogólnymi frazami jak "informacje" i "wydarzenia"

to tak samo jak firma zajmująca się projektowaniem stron pozycjonowała się pod frazą "internet"

nie dość że podane frazy są czasochłonne (czyli w Twoim wypadku drogie) to jeszcze dostaniesz

z nich traffic o wątpliwej jakości

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Po co pozycjonować zaplecze? Bo to zaplecze prawda?:) Moje zapleczowki lepiej wyglądają. A oni w ogole pozycjonują bo nie widac tego skutków. Pewnie sobie pomyśleli"ktos kto chce pozycjonować zaplecze pewnie sie nie zna to go naciągniemy troche":)

PS.

Copyright Š 2008-2009 Portal informacyjny created by sliwek1987 a stronka sliwka "desing by czarny" to ktos kto zrobil strone nawet swojej nie potrafil zrobic:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności