Skocz do zawartości

[Wykonam] Profesjonalne Teksty pod Precle/Zaplecza + Dodanie

mark

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oferuje napisanie unikalnych artykułów, każdy minimum 1300 znaków (bez spacji) oraz dodanie ich do najlepszych precli. Pisanie mniejszych artykułów czy ich kupowanie mija się wg mnie z celem ponieważ moderatorzy precli cenią ostatnio coraz bardziej treść i nie dopuszczają do opublikowania słabych artykułów bądź je szybko usuwają.

Dlaczego wybrać akurat mnie?

- wszystkie artykuły pisane są od 0 i są artykułami unikalnymi, nie używam żadnych generatorów txt, mieszarek czy synonimów bo jedynie co z tego można uzyskać to teksty nie zrozumiałe dla ludzi;

- art. zostaną dodane do precli z PR od 4 do 0;

- art. minimum 1300 znaków;

- solidnie wykonywana praca;

- dodawane są 2-4 precelki dziennie, bo tu liczy się systematyczność;

- duże doświadczenie zdobyte dzięki pracy w paru firmach informatycznych na stanowisku specjalisty do pisania tekstów reklamowych. Pisałem na różne tematy zaczynając od rozrywki kończąc na biznesie. Chcesz zobaczyć próbki? napisz;

Jeżeli chcesz ruszyć Twoją stronę w google to właśnie jest najlepsza okazja!

Paczka 33 unikalnych art. wraz z dodaniem do 33 precli to koszt 99 zł.

Kontakt na gg 3369082 lub mail -> precelek_dobry@interia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności