Skocz do zawartości

Pozycja na pojedynczą i jedyną frazę - jak wskoczyć wyżej

tosik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pewien problem, mam jedyną i pojedynczą frazę na którą chce być 1 w wyszukiwarkach... ale google oponuje, i sie burzy:

https://www.google.com/search?q=tosiek

I jestem drugi... dawno, dawno temu także byłem drugi, były też wąchania między drugi i pierwszy ( : ale jest jak jest... tamta stronka ma niby pr 1 ale podobno pr na wielkie G wspolnego z wynikami ( :

I teraz pytanko co można zrobić?

Jest może jakiś łatwy sposób na złapanie filtra? Lub wzmocnienia pozycji na nietypową frazę? Jakieś black strony których google nie trawi?

Jakies pomysły mi niezbędne do życia są :P

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

jeśli twoja strona jest druga w wynikach (https://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-231,249,61,opis.html) a ty chcesz ja pozycjonować tylko na "tosiek" to popracuj nad description i słowami kluczowymi

biuro tłumaczeń - tłumaczenia medyczne, tłumaczenia techniczne, tłumaczenia prawnicze. Realizacja zleceń przez internet.

Prolexico - księgarnia internetowa: słowniki, literatura, bazy terminologiczne, szkolenia google/facebook ads

moja to tosiek.pl i wszędzie gdzie się da (gdzie ja potrafię sprawdzić) jest jako druga :P

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

aaaaa

no chyba że ci chodzi o wyniki tylko dla google.pl:)

zadbaj o dobre, stałe linki i bądź cierpliwy. 64 tysiace wynikow w serpie tylko

i uporzadkuj kod

biuro tłumaczeń - tłumaczenia medyczne, tłumaczenia techniczne, tłumaczenia prawnicze. Realizacja zleceń przez internet.

Prolexico - księgarnia internetowa: słowniki, literatura, bazy terminologiczne, szkolenia google/facebook ads

co z kodem nie tak :P ?

i skąd stałe linki prócz swl (odradzam każdemu), i katalogów... są jakieś spisy precli o nietypowych tematykach? np. precel z preclami ?

wszystko sie da znaleźć, a jak bedzie ciezko to trzeba samemu zrobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności