Skocz do zawartości

Lik-vault kontra polskie znaki

fajfus

Rekomendowane odpowiedzi

Wprawdzie ten temat był już kiedyś poruszony na forum w tym wątku niestety nie doczekał się żadnej odpowiedzi, choć minęło już sporo czasu. Może dział był nie najodpowiedniejszy. W każdym bądź razie mam identyczny problem jak kolega, tak więc pozwole sobie zacytować jego słowa.

Przejrzałem forum pod katem LV ale na moje pytanie odpowiedzi nie znalazłem. 

Polskie znaki z linków z LV wyświetlają się poprawnie na stronach z kodowaniem UTF-8... na stronach z ISO 8859-2 są krzaczki. Jak takie krzaczki interpretuje Google? 

Jeśli anchor tekst to np. "żądza" to na stronie z ISO wyświetli się pewnie jakoś tak: "@^#dza"... Czy taki link wpłynie w Googlach na poprawienie pozycji pod hasłem "żądza" czy "@^#dza". 

Czy poza omijaniem polskich znaków jest jakiś sposób na dobre wyświetlanie linków w LV? 

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności