Skocz do zawartości

Zmiana ustawień karty graficznej

Keleborn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otóż od pewnego czasu gram w pewną grę. Koledzy podali mi sposób na szybsze bieganie lecz chciałem się Was zapytać czy gdy będę to włączał za każdym razem jak będę grać i wyłączał jak będę kończył to czy nic się nie uszkodzi. Mianowicie chodzi o przestawienie właściwości karty graficznej:

PPM> Właściwości> Ustawienia(zakładka)> Zaawansowene> Rozwiązywanie problemów(zakładka).

I gdy gram suwak mam na 3 kresce od lewej strony, a gdy oglądam jakiś film itp. suwak mam ustawiony na max w prawo.

Proszę o odpowiedź czy nic tym sposobem nie popsuje :PP

Pozdrawiam

P.S. Mam geforce 9600gt

Nie powinno się nic dziać.

Na 8800GT robiłem cuda wianki - wliczając w to OC + speedhack'a do WoW'a na którym grałem przez kilka miesięcy (czasami tylko gra się wieszała, ale to się nie dziwie jak w ciągu sekundy silnik musiał przetworzyć 100x więcej informacji :) ).

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności