PawelC Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Hmm pewnie poszły w ruch niezodwolone techniki pozycjonowani, a skutki już widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo. Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 no ok, i co teraz mam zrobić ? nawet ostatnio wysłałem do nich maila z ponowną weryfikacją, ale pewnie nic nie da . Nie chce zakładać mowej domeny ... to na pewno dlatego, że próbowałem różnych systemów pomagających w pozycjonowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nic niezrobisz jak dostałeś bana, pisanie do nich nic nieda. Zostało kupno nowej domeny i czekanie. A co dokładnie robiłeś?? Używałeś jakieś niedozwolone techniki seo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 czasmi i pisanie pomaga - nie wiem jaki jest odsetek rozpatrzonych podan, ale na wlasnej skorze przekonalem sie, ze to dziala ale u mnie byla sytuacja takowa, odkupilem juz zbanowana domene po kilku dniach od naskrobania wyjasnien zostala zaindeksowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No właśnie kupiłeś zbanowaną, a on sam doprowadził do bana. Wątpie żeby napisanie coś pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo. Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 na dobrą sprawę to nie wiem dlaczego zawiniłem bo jeszcze jestem zielony jeśli chodzi o SEO , ale często zmieniałem systemy pomagające pozycjonować takie jak np. linkorn ... Wydaje mi się że za duży ruch poszedł na domene i dlatego. Zresztą zobaczcie: https://www.alexa.com/data/details/traffic_...owyswiat.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ale czy ktos musi wiedziec, ze nie kupil ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nikt niemusi wiedzieć, wątpie żeby google zdjeło bana ale napisać zawsze mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo. Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nikt niemusi wiedzieć, wątpie żeby google zdjeło bana ale napisać zawsze mozna. no właśnie napisałem 3 dni temu i narazie nic, ale czytałem na tym forum, że udało się paru osobom i po paru dniach strona wróciła do indeksacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Poczekaj troche i zobaczy się jakie będą tego efekty, możliwe że zdejmą bana. 3dni to jeszcze mało na rekacje google na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo. Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Poczekaj troche i zobaczy się jakie będą tego efekty, możliwe że zdejmą bana. 3dni to jeszcze mało na rekacje google na maila. domyślam się ,że to mało. A ile mniej więcej mam czekać . Jest jakas średnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Na ogół zawsze było jakoś od miesiąca ale niejestem pewnie dlatego niepowiem Ci dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 o odpowiedzi od nih to zapomnij a czekanie to tak naprawde loteria nie pamietam ale mi bardzo szybko domena do indexu wrocila kwestia kilku - kilkunastu dni z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo. Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ok, dzieki. To teraz mi nie pozostaje nic tylko czekanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 jak z calym google - tutaj nic nie jest na teraz podstawa to cierpliwosc i zero nerwowych ruchow bawie sie tym niedlugo, ale to pierwsza zasada jaka sobie przyswoilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.