Skocz do zawartości

[zlecę] Pozycjonowanie 2 serwisów. Tylko fachowcy poproszę.

mirekp

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry,

zlece pozycjonowanie 2 serwisów:

- www.KopalniaPrezentow.pl (PR=5) - na słowo "prezenty"

- www.100lat.pl (PR=4) - na słowo "kartki"

Interesuje mnie pierwsza dziesiątka w google. Kwestia pozycjonowania w innych wyszukiwarkach - do uzgodnienia. Zalezy mi oczywiscie na jak najszybszych efektach :D

100lat.pl ma odrobine niższy priorytet niż Kopalnia - tzn. Kopalnia trzeba sie zając od zaraz, 100lat mozna zaczac w drugiej polowie sierpnia.

Poproszę o zgłoszenia od osób, ktore mają już na koncie jakies sukcesy i można sprawdzic ich referencje. W gre wchodzi wyłącznie uczciwe pozycjonowanie, bez spamowania.

Warunki:

- serwisy rozliczane osobno

- umowa na dłuższy okres

- moze byc umowa o dzieło lub faktura vat

- czeste raporty dotyczące pozycji

- płatność co miesiąc lub ewentualnie jakis bonus za zdobycie pozycji, a potem nizszy abonament za jej utrzymanie.

- krotki okres wypowiedzenia umowy w przypadku braku efektow

Zgłoszenia - ze wstępną wyceną i czasem realizacji zlecenia - proszę podsyłać na seo@cv.net.pl

Na pytania odpowiadam rowniez pod powyzszym adresem lub numerem tel. 504016840

Pozdrawiam,

Mirosław Płowiec

mp@cv.net.pl

CV NET PARA

ul. Krasickiego 113c

42-300 Myszków

www.100lat .pl

www.cv.net .pl

www.cv4 you.com

www.shoes-p ara.com

www.Kopalnia Prezentow.pl

Witam troszkę zedytowałem linki na dole bo chyba :) nie są przedmiotem oferty

Pozdrawiam

K.B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności