jun_dymek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jeszcze jedna kwestia. Dodałem kilka stron - widzę, że je zatwierdziłeś, ale potwierdzenie dostałem tylko dla jednej witryny. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 A to dziwne - być może hosting ma jakieś ograniczenie że w ciągu jednego, krótkiego procesu nie wyśle kilku wiadomości pod jeden powtarzający się adres mailowy. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja dodałem trzy strony i dostałem trzy wiadomości (dwie były w tej samej minucie) to chyba to był wyjątkowy przypadek. Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Przepraszam mój błąd. Program pocztowy zrobił mi po prostu jeden wątek i nie zauważyłem zwiniętych wiadomości... Mail było tyle ile trzeba. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 A to OK W przygotowaniu kolejny SEOKatalog ale tym razem tematyczny bo budowlany. Kolejny ogólniak po nowym roku i to już pewnie na wersji 1.4 od razu. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dzień bez nowego SEOKata dniem straconym więc zapraszam do https://www.katalog.w-sieci.info.pl/ - skórka i układ strony bardzo nietypowy więc mogą jeszcze pojawić się jakieś problemy - proszę o informację będę na bieżąco poprawiał. Linkowany od tygodnia. Tak jak reszta moich katów - 100% gwarancja że będzie sukcesywnie promowany oraz nie zniknie. Standard: max. 60 znaków na tytuł, max. 200 na słowa, min. 400 na opis. Pisać unikalne, ciekawe arty, linkować wpisy i darować sobie dodawanie spamowego zaplecza na wordpressie. Rozpatrzenie wpisu darmowe - jak nabierze trochę ruchu pojawi się opcja wpisu premium w okienku. -------------- Pozostałe katy zostaną dzisiaj przemoderowane iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 https://image.lagata.pl/viewer.php?file=727...39557926368.png w ff sie rozjechalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 min. 400 na opis. Pisać unikalne, ciekawe arty, linkować wpisy i darować sobie dodawanie spamowego zaplecza na wordpressie. w głowach się Wam przewraca.. 400 znaków opis? Wszyscy mają 200! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 https://image.lagata.pl/viewer.php?file=727...39557926368.pngw ff sie rozjechalo Dzięki - już chyba naprawione w głowach się Wam przewraca.. 400 znaków opis? Wszyscy mają 200! Hehe rozumiem że to sarkazm - ilekroć sam siadam do katalogowania choćbym nie wiem jak się starał to zawsze wychodzi mi opis 400-600 znakowy więc dacie rade ---------- Dodatkowo uruchomiłem prosty spis moich katalogów pod adresem > https://www.katalogi.intelekt.net.pl/ - jest to zalążek czegoś większego ale póki co będą tam na razie tylko moje katy (już niedługo kolejne: budowlany i finansowy) iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dzięki - już chyba naprawione smile.gif na bank juz wsio OK (już niedługo kolejne: budowlany i finansowy) skad ty masz na tyle licencji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dzięki - już chyba naprawione smile.gif na bank juz wsio OK (już niedługo kolejne: budowlany i finansowy) skad ty masz na tyle licencji ? Chyba dostał duży rabat na licki pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Chyba dostał duży rabat na licki tongue.gif pewnie paskud ma jakies znajomosci - taka agora pozwolila sobie jedynie na jedna - chociaz cholera ich tam wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pomyłka https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Chyba nie było dziś nowego SEOKata - niedopuszczalne! A więc prezentuje Wam świeżuteńki https://www.katalog.globus.info.pl Jutro zleci się komuś katalogowanie tymczasem zapełnijcie go czymś ciekawym i wartościowym bo wszelki spam standardowo odrzucamy. Resztę kryteriów znacie - 60 znaków na tytuł, 400 na opis, 200 na słowa. Wszelkie błędy raportować a wpisy podlinkować. A to że kat będzie systematycznie promowany i nigdy nie znajdzie się na nim żaden SWL chyba jest już oczywiste.. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 8 katalog wyjechał z warsztatu - tym razem tematyczny stary-nowy: https://www.finanse.w-pigulce.pl Proszę o ładne stronki związane z tematyką finansową, biznesową i pracą. Wymagania jak post wyżej. Wszelkie błędy raportować to będę usuwał na bieżąco. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.