Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Od tygodnia powoli zapoznaję się z panelem G. AdWords. Chciałbym wykorzystać testowo 100zł na reklamę swojego forum. Mam jednakże problem z doborem słów kluczowych, co nie wymyślę to wynik jakości nie przekracza mi 4/10. Dodałem chyba wszystkie najpopularniejsze frazy najbardziej związane z forum - progu nie udało mi się przekroczyć. Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Keyword Tool External barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wykorzystaj narzędzie podane przez Tomka do zbudowania grup słów kluczowych dopasowanych do poszczególnych działów i subforów. Stwórz odpowiednie boksy reklamowe dopasowane do każdej grupy i kieruj użytkowników na odpowiednie podstrony Twojego forum. QS powinien być wtedy wyższy. IF.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Keyword Tool External Używałem tego w pierwszej kolejności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolosek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Przeczytaj ten artykuł o tworzeniu słów kluczowych w AdWords. W ten sposób utwórz grupy reklamowe. Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.