Skocz do zawartości

[Wykonamy] Strony internetowe w CMS TYPO3

GrzegorzBanka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuje zleceń na wykonanie stron internetowych, wykorzystuje do tworzenia stron system CMS TYPO3 w najnowszej wersji.

Mam doświadczenie w e-commerce (thermoplus.pl,olesiejuk.pl) jak i w społecznościach internetowych (klubrysia.pl,kobieta.pl).

Pracowałem przy wielu projektach, zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z moim portfolio: https://grzegorzbanka.com/portfolio/

Sztandarowe projekty przy których odegrałem dużą role: castorama.pl, logitech.pl, kobieta.pl, bezpieczny-przejazd.pl, thermloplus.pl, olesiejuk.pl

Podstawowe zalety TYPO3:

1. Elastyczne zarządzanie zawartością strony

2. Edytor tekstu podobny do MS Word

3. Historia zmian dla każdego elementu pozwalająca na cofanie błędnych zmian

4. System zarządzania plikami

5. Obszary robocze pozwalające na redagowanie strony w dużej grupie osób

6. Multi-site pozwalające na uruchomienie wielu stron w jednym panelu

7. Nadawanie praw w stylu nadawania praw w linuxie (dla grup i poszczególnych użytkowników)

System pozwala na tworzenie małych storn a następnie powiększanie ich funkcjonalności bez większych kosztów.

Demo pozwalające zapoznać się z minimalnym wyglądem panelu: https://katalog.multimediatraffic.com/typo3/index.php

Login: demo

Hasło: demo

Dla projektów wycenionych na 1500 PLN netto lub więcej szkolenie TYPO3 gratis. Minimalna cena za wdrożenie TYPO3 to 1000 PLN netto.

Kontakt:

E-mail: grzegorz@grzegorzbanka.com

Lub PM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności