mateo Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam, ostatnio zainteresowałem sie pozycjonowaniem i odsprzedawaniem linków z mojego serwisu. Jestem stosunkowo nowy w temacie, dlatego staram się sporo szukać na ten temat magicznymi Google. Nadziałem się na coś takiego: https://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3871719 Szczerze mówiąc, nigdzie wcześniej nie widziałem menadżera, do obsługi sprzedawanych linków. Dlatego też chciałbym wiedzieć, czy ktoś z Was miał juz do czynienia z taką rzeczą? Jest to opłacalne? Z góry dzięki za opinię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jak dużo sprzedajesz to tak. Co to jest 10zł?... miesięczna wypłata... tak wiem Dobre narzędzie, ja miałem do czynienia z takim, które sprawdzało czy nasz link jest u kogoś, ale działało też dla innych. Ktoś kupuje, dodajesz, ustawiasz na ile i goli. Moje wysylało maila jak się termin zbliżal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Z tego, co widze to moglby byc fajny, wlasny SWL. Tylko, zeby byla jeszcze dostepna wersja do instalacji na swoim serwerze. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.