gniotek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam, mały prosty konkursik, w którym wygrywa każdy. Wystarczy przeczytać tekst i odpowiedzieć na jedno proste pytanie. Mail podany w komentarzu będzie służył jedynie do kontaktu. Jak się denerwujesz, to gniotek będzie super sprawą dla Ciebie! https://www.gniotek.com/oni-zniszczyli-mi-zycie/ przeczytaj, odpowiedz na pytanie i dostań gniotka! Wysyłany jest pocztą. Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Na odpowiedzi czekam jeszcze do godziny 19.00 dnia dzisiejszego Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Las rąk w górze, hmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 to tylko taka mała zabawa, zachęcam bo gniotki są takie fajne do gniecenia, przy okazji dziękować za wrzucenie do pogaduszek przez moderatora Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witko2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie za bardzo mogę się połapać do czego nawiązujesz (do którego fragmentu) pytając kim są ci "oni". @PS. Tekst bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Przeczytaj tytuł i wszystko będzie jasne Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ostro poszedłeś po bandzie z tym tekstem. Coś tam strzeliłem ale raczej to jak "kulą w płot" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 i po ptokach. Jutro wszelkie szczegóły na temat wygranych, itd Dzięki za udział, ciekawe odpowiedzi padały, oj ciekawe Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A jaka była odpowiedź? Ja stawiam że to poprostu bliscy/znajomi... akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!s!ek Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja bym obstawiał rodziców Zabytki w Sandomierzu Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 i wszystko jasne, wyniki tutej. Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.