Cestro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jak się podoba, jakie opinie? Konstruktywna uwaga mile widziana Kolorystyka adekwatna do strony internetowej, która jest zmieniana (właśnie jest kodowana, niebawem online, dam do opinii jak powstanie). Kliknij aby zobaczyć projekt Pozdrawiam, miłej nocy multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 u mnie link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Spróbuj otworzyć inną przeglądarką, mi np. w Chrome również nie działa zaś pod Safari hula. Nie wiedzieć czemu ... Edyta: Nowy link do projektu, na jakimś darmowym hostingu, może będzie hulać. multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a teraz poszło (bez zmiany przeglądarki) Co do wizytówki to tło mi się podoba reszta już niestety słabsza. Jakaś ciekawsza (bardziej pasująca do tła czcionka) by się przydała. Jak dla mnie niepotrzebne logo na obu stronach. Brakuje mi sloganu/hasła, który łatwo wpada w ucho i jak ktoś dostanie wizytówkę to łatwiej zapamięta firmę. Jeśli imienna wizytówka to dobrze aby było stanowisko osoby i np. nazwa zespołu, komórki czym się zajmuje oraz jej indywidualny adres email. Numer telefonu powinien być z +48 jak dla mnie i informacją, że to komórka. Fajnie jakby tło było wypukłe - ciekawy efekt jak trzymasz w ręku taka wizytówkę, a i inne zmysły działają. Mam nadzieję, że w/w ma ręce i nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas24 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Bardzo fajnie wygląda. Mi się podoba i to bardzo ;-) Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgodzę się z Ducati. Jeśli firma (nawet docelowo jeśli nie obecnie) ma być wieloosobowa, to warto wpisać kim jest dana osoba w firmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Do DUCATI i gordon: Fakt, macie rację Na chwilę obecną firma nikogo nie zatrudnia, jedynie współpracuję z freelancer'ami. Wizytówka jest jedynie formą przekazania danych kontaktowych (no i mini reklamy ). Trudno mi było wpisać np. Wojciech Jasiak | Założyciel firmy/Właściciel firmy/Zarządca firmy czy coś w tym stylu Może nie umiałem dobrać odpowiedniego słowa? A może jestem skromny? Nie wiem Mimo wszystko dziękuję za uwagi I zapraszam do dalszego komentowania i oceniania multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zupełnie nie podoba mi się kolorystyka. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mi rowniez nie przypadla do gustu. Wizytowke warto zlecic dobremu grafikowi i zainwestowac w profesjonalne logo Zapomniales o NIP Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 z jednej strony ciekawa, a z drugiej trochę za prosta logo jest ok ps. widzę, że na stronie ciągle jest nie zastosowany kod, który podałem Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Wszystko w jednej kolorystyce co w rezultacie się zlewa. Osobiście jestem zwolennikiem wizytówek z białym tłem (ew. z delikatnym grawerem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chutu82 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ja trochę od strony techniczno-drukarskiej: Jeżeli będziesz oddawał swój projekt do drukarni, zapewne zostanie odrzucony ze względu na wąskie paski (góra, dół). Będzie wtedy potrzebna modyfikacja projektu. ulotki plakaty papier firmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.