Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dawno nie robiłem aktualizacji.. czy mi sie wydaje czy może myszka mi nie działa jak powinna... czy już się nie da przeciągać adresów między do dodania/dodane/odłożone ?

Można przeciągać adresy, w tej kwestii nic się nie zmieniło. Czy ktoś ma podobny problem?

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Ja mam pytanko/sugestię.

W czasie korzystania z innego zestawu w ramach jednej domeny, np. mam stronę i zestaw z jej podstroną, który zawiera inny filtr katalogów i inne ustawienia.

Zauważyłem, że po wybraniu "Niepotrzebne" adres katalogu znika także z innego zestawu tej domeny.

Wg mnie jest to taki mały błąd, ponieważ katalog niepotrzebny w jednym zestawie (np. gdy nie można dodać podstrony, lub coś tam innego) jest przydatny dla zestawu innego w ramach tej samej domeny, a tu po wybraniu Niepotrzebne, katalog jest w "Niepotrzebnych" dla każdego zestawu :P

To nie jest błąd. Zestawy cechuje właśnie to, że mają wspólne listy katalogów i to jest właściwie jedyna rzecz, która odróżnia je od osobnych projektów. Jeśli wprowadzimy proponowane rozwiązanie, to na pewno nie spodoba się wielu osobom, że będą musiały umieszczać w niepotrzebnych te same katalogi po 2 lub więcej razy - dla każdego zestawu osobno.

Być może w tym wypadku lepszym rozwiązaniem będzie podzielenie tych zestawów na 2 projekty w jednej grupie lub skorzystanie z listy "Odłożone". Ostatecznie można zastosować grupy katalogów.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności