Rocky77 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Rewelacyjnie się zapowiada, zabieram się do testowania. Tak jak poprzednicy mam tylko obawy, o źródła finansowania. Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum a tu kilka bajerów w js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Fajne staty, ale czy można do jednego konta dodać więcej stronek? Chyba opcja multi nie była brana pod uwagę? Przewidujesz taką modyfikację, czy zakładać n-kont ? Nie można zmienić hasła ? Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Fajne staty, ale czy można do jednego konta dodać więcej stronek? Chyba opcja multi nie była brana pod uwagę? Przewidujesz taką modyfikację, czy zakładać n-kont ? Właśnie została dodana taka opcja. Po prostu tworzysz kilka kont dla tego samego adresu email, a potem możesz się przełączać pomiędzy nimi. Ma sens udostępniać statystyki konwersji na cel po kwerendach z wyszukiwarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc3t Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Da się zmienić hasło po pierwszym zalogowaniu? Bo nie widzę. Potestować można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 co Wy sie boicie o źrodła finansowania? w przypadku statystyk, o ile są "dobrze napisane" to własciciel otrzymuję taką dawkę informacji, że przy umiejętnym sposobie jej wykorzystania możecie spac spokojnie - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie istnieje coś takiego jak darmowy obiad.Milton Friedman to tak apropo postu zakręconego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Na razie nie można zmienić hasła (niestety, jedynie przypomnienie). Ale za to, wystarczy znać jedynie jedno hasło, żeby zalogować się do wszystkich kont. @zakręcony: przeceniasz wartość informacji Co to znaczy "dobrze napisane" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prox Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bardzo fajne statystyki Przerzuciłem się z Analyticsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dzięki, właśnie zostały dodane statystyki skuteczności reklamy (konwersji + odrzuceń) dla słów kluczowych i wszystkich innych ścieżek wejściowych. Zapraszam do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dobra, mam już wystarczająco danych (1600 odsłon, 400 odwiedzin) by jakoś ocenić stronę - bardzo ładne i czytelne wykresy - funkcja "Ostatnio widziani" - brakowało mi tego w GA - "Statystyki Wejść" - o wiele prostsze w obsłudze niż w GA Online - z ilu ostatnich minut to jest brane? ps. padła już jasna informacja dot. finansowana? Osobiście wolałbym płacić chociażby 20zł per year, byle usługa była pewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Hmmmm... Ciekawie, sprawdzę dziś i edytuje ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Online jest z 15 minut. Co do finansowania - czekam na propozycje. Jakoś nie wydaje mi się, żeby duża ilość osób była gotowa płacić za statystyki edit: update Moduł statystyk poszerzył się o kolejne narzędzie - mierzenia skuteczności reklamy internetowej. Liczy ono konwersje i odrzucenia dla fraz wpisywanych w wyszukiwarki oraz domen referujących. Z pomocą statystyk konwersji można również śledzić wartość sprzedaży. Poza tym istnieje możliwość zakładania multikont, tzn. po założeniu drugiego konta można się bez problemu przełączać między nimi (i następnymi kontami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wygląda nieźle, zaczynam testy Po jakimś okresie testów, przemyśl opcję sprzedaży zakodowanej instalki. Myślę że była by to zdrowa konkurencja i nie mówię tu o GA. Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Hmmmm... Ciekawie, sprawdzę dziś i edytuje ten post. Jakoś nie widać edycji ;] Z tego co zauważyłem to zostały wklejone reklamy google adsense... ale nie oczekuj zbyt dużej ilości klików :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prox Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mam pytanie. Czy ilość odwiedzin jest UniQ ? Jeśli nie to czy będzie taka opcja (albo czy przeoczyłem ją ? ) Powtarzam - staty super Tylko konwersja mi nie działa nie wiedzieć czemu (mam plik .php odpalany przez moduł Madalbox). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.