Harvi Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam, korzystaliście kiedyś z usług jakiegoś copywritera? Chodzi mi o wymyślenie hasła reklamowego dla mojego portalu. Ma być ono w miarę krótkie, umieszczę go pod logiem serwisu, będzie drukowane w koszulkach, przejawiało się na bannerach, generalnie no hasło reklamowe Znacie jakąś osobę, firmę? A może ktoś z was jakieś konkursy przeprowadzał w tej branży, jakieś interesujące wyniki, coś ludzie wymyślili? Pozdrawiam SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Konkurs jest chyba najtańszym rozwiązaniem. W zależności od typu witryny można zrobić konkurs wśród userów lub na jakimś forum czy socjalu. Z agencjami to różnie raz się uda innym razem nie a pieniądze poważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dokładnie, jeżeli z portalem masz zintegrowane forum to spytaj użytkowników, są gusta i guściki a w ten sposób masz szansę wybrać dobre hasło i to po najniższych kosztach. Zresztą sam zobaczysz jak wielką wyobraźnie mają Twoi userzy. Żadna szanująca się firma, freelancer nie weźmie udziału w konkursowym zleceniu, tak jak i w każdej innej branży - szkoda czasu. Poza tym większość realizacji wygląda w ten sposób, że copywriter wymyśla powiedzmy 20 haseł i za nie płacisz, problem jednak pojawia się gdy żadne Ci się nie spodoba, także ja bardzo niechętnie korzystam z takich usług, chyba, że nie mam wyjścia. Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Przeznacz fajną kase/nagrodę na hasło i będziesz miał w czym wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Problem w tym, że nie mam zbyt wielu userów na forum. Nagrody jakieś bym miał (pare programów, gadzety), moge tez ze 200zł zainwestować. Właśnie za 200zł ten : https://www.copywriter-lasota.pl/1001.html człowiek mi zaproponował współprace. Dostaje minimum pięć haseł, ale właśnie największy problem leży w tym, że te hasła mogą mi się nie spodobać i ######. Stąd ten wątek, bo może akurat ktoś korzystał z usług copywritera do hasła reklamowego i może kogoś tam polecić :] SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.