mmarek Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 @tasssman, odpowiedź na mailu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasssman Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 @tasssman, odpowiedź na mailu. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domoweseo Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Mam pytanie do uzytkowników, poza podlinkowywaniem czym Syrop się różni od NBC.PL? Używam go (NBC) i jestem bardziej niż zadowolony, ale warto byc na bieżąco i mieć inne alternatywy. Ma ktoś (najlepiej z własnego doświadczenia) porównanie? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie używam NBC.PL ale z tego, co wiem, to tam udostępniasz miejsce na już gotowej witrynie. Natomiast syrop tworzy sam strony, sam umieszcza tam publikacje i sam je podlinkowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domoweseo Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie używam NBC.PL ale z tego, co wiem, to tam udostępniasz miejsce na już gotowej witrynie. Natomiast syrop tworzy sam strony, sam umieszcza tam publikacje i sam je podlinkowuje. Czyli coś jak seodopalacz, tylko działa? A jak z moderacją tekstów, jest sensowna czy tony smieci? Linki na moich tekstach, czy gdzie popadnie (tak jest w seodopalaczu). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Czyli coś jak seodopalacz, tylko działa? A jak z moderacją tekstów, jest sensowna czy tony smieci? Linki na moich tekstach, czy gdzie popadnie (tak jest w seodopalaczu).Pozdrawiam tutaj teksty są sensowne, tematyczne, z dobrej mieszarki, przez co mają o wiele większą unikalność a nie na 100 czy 1000 precli dokładnie słowo w słowo ten sam tekst SYROPa jak najbardziej polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A jak z moderacją tekstów, jest sensowna czy tony smieci? Linki na moich tekstach, czy gdzie popadnie Linki idą do Twoich publikacji, więc co napiszesz, to masz. Jednak jak zrobisz to słabo, to userzy poproszą o usuniecie takich tekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domoweseo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Linki idą do Twoich publikacji, więc co napiszesz, to masz. Jednak jak zrobisz to słabo, to userzy poproszą o usuniecie takich tekstów. O to właśnie mi chodziło - chyba sie skuszę (za troszkę) dziękuje za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 ja syropa uzywam hobbystycznie, ale powiem szczerze - mocna rzecz! Więc zapraszam kontkretne osoby - sam wsadzilem prawie 20 domen pr 3 ( i wytrzymaly update ! ) ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Limit znaków w url i anchorze linków zwiększony został do 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No to poszerzyły mi się teraz horyzonty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Czy można by wprowadzić opcję, za pomocą, której mógłbym pobrać jednym kliknięciem dokładne adresy url wszystkich swoich publikacji (tzn. tam gdzie leżą) w obrębie projektu? Chciałbym dodatkowo podlinkować swoje wpisy by było mocniejsze, obecnie muszę kopiować adresy pojedynczo, jest to trochę męczące. Export CSV dostępny jest na stronie z listą publikacji (pl.syroplive.com/publication) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kilka dni temu zarejestrowalem sie w syropie no i juz mam pierwsze pytanie Jak mozna sie skontaktowac z okreslonym uzytkownikiem, skoro z publikacji mozna poznac tylko jego 'ksywke'? No i czy po wyslanie pm odbiorca otrzymuje powiadomienie na maila? JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Na dzień dzisiejszy nie ma takowej możliwości. Jeżeli user udostępnia swoja prywatną strefę, to wtenczas jego nick jest widoczny i można się z nim skontaktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Export CSV dostępny jest na stronie z listą publikacji (pl.syroplive.com/publication) Dzięki za wprowadzenie. Jest jeden mały szkopuł - obecnie wrzucając to do exela wszystkie dane dotyczące publikacji są w jednej komórce, wymienione po przecinku. Uniemożliwia to wykorzystanie zalet arkusza kalkulacyjnego i jest nie poręczne bo każdy wiersz muszę rozdzielić na 4 komórki i dopiero mogę coś działać na tych danych. Dalibyście radę zrobić to tak żeby przy publikacji każda informacja była w nowej komórce ? Nie wiem jak u innych ale u mnie nie ma też niestety PL znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.