mmarek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nowa wersja SyropLive wprowadza szereg uproszczeń w profilach Użytkowników oraz korzystne zmiany w cenniku. System został uproszczony do tego stopnia, że powstał jeden, ogólny pakiet zawierający pełną funkcjonalność. Nie ograniczamy już nikomu dostępu do zaawansowanych funkcji systemu. Każdy może korzystać ze 100% mocy SyropLive: - ilość własnych hostów głównych (precli) - bez ograniczeń - ilość własnych hostów wspomagających (zaplecza) - bez ograniczeń - ilość własnych, prywatnych stref - bez ograniczeń - ilość własnych hostów głównych (precli) w strefach prywatnych - bez ograniczeń - możliwość udostępniania stref prywatnych innym Użytkownikom - ilość Projektów - bez ograniczeń - ilość własnych publikacji - zależna od ilości własnych precli i/lub możliwość dokupienia - ilość linków pomocniczych - zależna od ilości własnych hostów wspomagających i/lub możliwość dokupienia Każdy rejestrujący się Użytkownik dostaje na start bezpłatną pulę publikacji i linków pomocniczych. Wszystko to za jedyne 149 zł rocznie. Zapraszam gorąco - SyropLive II -> opis działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 - ilość własnych publikacji - zależna od ilości własnych precli i/lub możliwość dokupienia- ilość linków pomocniczych - zależna od ilości własnych hostów wspomagających i/lub możliwość dokupienia Chyba nigdzie nie jest opisane ile za precla mozna dodac wlasnych publikacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Chyba nigdzie nie jest opisane ile za precla mozna dodac wlasnych publikacji ? tak to wyglada u mnie: Aktualna ilość własnych serwisów publicznych 10 Limit ilości publikacji 980 ogólnie wersja 2 na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie testowałem jeszcze ale z tego co piszesz Marku myślę, że Syrop idzie w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Chyba nigdzie nie jest opisane ile za precla mozna dodac wlasnych publikacji ? Fakt. Za nowego precla limit wynosi 30 publikacji. Limit ten zwiększa się co miesiąc (w drugim m-cu - 54, trzecim - 74) aż do 144. Tabelka obrazująca znajduje się już w ->ofercie. Nie testowałem jeszcze... Zapraszam więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 System idzie w dobrą stronę sam uczestniczę i zapraszam PROFESJONALISTÓW - narzędzie daje fenomenalne efekty ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 w momencie rejestracji przy wersji demo, klikam 'opis pakietów' i link prowadzi na pustą stronę. (syroplive.com/section/pakiety.html) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Pełna wersja demo zostanie uruchomiona w ciągu kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 nie za mała ta roczna cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 myśle, że jak w okienku kwota przelewu dorzucisz jedno zero przed przecinkiem to Admin Syropa się nie obrazi... edit: A Tak na poważnie, myślę że kwota nie jest wygórowana a na samym wstępie "naturalnie" selekcjonuje przyszły userów systemu (wiemy o co chodzi). Możliwości systemu są coraz większe, Syropowe zaplecze ma coraz większą moc a i efekty używania Syropa są równie zadawalające Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 wiem wiem - sam sie ciesze ze powstalo cos takiego i wiem ze lepiej jest miec 1% najlepszych niz 50% tych drugich () powiem tak - ta cena mnie cieszy - szczerze sie pytalem czy nie za mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glek Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Pełna wersja demo zostanie uruchomiona w ciągu kilku dni. proszę info na forum gdy to nastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Wersja demo jest już uruchomiona. SyropEngine jest wyłączony, więc publikacje nie będą przydzielane na hosty. Zapraszam do zapoznania się ze wszystkimi funkcjami systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Poprawcie sobie formularz kontaktowy na stronie, bo nie działa. I dajcie tam jakieś tam namiary na maila bo nie będe tutaj rozpisywał co nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Formularz działa, jednak (w związku pewnym niefortunnym wypadkiem) uwagi najlepiej wysyłać bezpośrednio do mnie: reklama[malpa]afr.pl gg: 6247151 (preferowana forma kontaktu) SyMes - user: mmarek PS Każde nowo założone konto jest od razu w pełni funkcjonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.