emicom Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam serdecznie. W ramach promocji katalogu stron: kataloog.org udostępniam użytkownikom tego forum możliwość dodania swoich stron bez wymaganego linka zwrotnego - tylko 1 000 pierwszych wpisów - śpiesz się! Podobna, ale mniejsza akcja, miała miejsce w październiku tamtego roku. Link dla zainteresowanych: www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=59945. --- Warunek Warunkiem dodania wpisu bez linka zwrotnego jest unikalny, sensowny, dłuższy opis - kilka wartościowych zdań. Każdy wpis w takim przypadku podlega mojej subiektywnej ocenie. Wpis nie może zawierać błędów ortograficznych i musi być dbały. Jestem bardzo nerwowy i chętnie klikam w "Delete" --- Jak to zrobić? 1) W formularzu dodawania kataloog.org/submit.php musisz zadbać o 2 pola: 2) W polu: "Tytuł strony" na samym początku wpisujesz: PIO - przykładowo: "PIO Mój tytuł dodawanej strony" - ja przedrostek "PIO" będę ręcznie usuwał. 3) W polu "Link zwrotny" wpisujesz: www.kataloog.org Jeżeli formularz pokaże jakieś błędy, można wysłać stronę na e-mial, dodam ręcznie. Czekam na tysiąc wartościowych wpisów, jeżeli nie dodałeś swoich stron do tego katalogu to naprawdę warto! Katalog jest moderowany codziennie nawet kilka razy. Swoje już zaakceptowane wpisy polecam dodatkowo podlinkować. --- Bonus Z listy tego tysiąca wpisów zrobię zbiór, który będzie dodatkowo pozycjonowany jako osobny zamknięty mini katalog, pod innym adresem. Będzie to spis na zasadzie: Link w postaci czystego URL - tytuł strony. Zapraszam do dodawania wpisów! pozdrawiam, Dawid Płatny katalog stron: www.masterweb.pl Dobry katalog stron: www.kataloog.org SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 dobry katalog, warto skorzystać z promocji Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda90 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dziękuję, dodałam klika wpisów. Mam nadzieję, że niedługo zostaną zaakceptowane, nie omieszkam podlinkować Darmowe gry flash online - zapraszam a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Też dodałem kilka stronek. Takie promocje to lubimy ;] Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dziekuje za akceptacje wpisów. Bardzo fajna promocja i mocny katalog. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 dzięki za akceptacje fajna sprawa z promocją Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Również dzięki i w dodatku taka szybka akceptacja pozdrawiam gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojciech Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Akceptacja wpisu błyskawiczna wielkie dzięki - oby więcej takich promocji... Pyszne blogi kulinarne :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keskese Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No ja czekam jeszcze na tą akceptację ale z nadzieją... Firma Kurierska | dubai employment | security guard jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 rosyjski to po angielsku russian a nie rusich (a po rosyjsku ruskij) EDIT: Tak, rzeczywiście russkij. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emicom Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 rosyjski to po angielsku russian a nie rusich (a po rosyjsku ruskij) A dzięki za informację, poprawiłem na RUSSKIJ - Google podpowiada że dwa razy 's'? Oczywiście URL zostawiam bo tam jest PR. Płatny katalog stron: www.masterweb.pl Dobry katalog stron: www.kataloog.org SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam dzieki za akceptacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 skorzytałem jak inni, czekam na akcept zatem Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emicom Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Panie i Panowie pozycjonerzy, jak do tej pory, norma została przekroczona tylko w 10%-centach (...) Płatny katalog stron: www.masterweb.pl Dobry katalog stron: www.kataloog.org SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No to trzeba dodawać dalej, żeby wyrobić 100% normy gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.