Skocz do zawartości

Zaplecze na darmowym hostingu

traktor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w takim razie uzyskac rozne ip serwerow? Szukac darmowych do ktorych mozna podpiac subdomeny? I ile stron zapleczowych moge trzymac na jednym hostingu/koncie?

Pozdrawiam.

Hmm myślę, że jeżeli postawisz kilka zaplecz tematycznych na jednym IP to problemu nie będzie, pod warunkiem różnorodnych tematyk :)

Edit:

KNS Ci podał adres do dobrego, taniego SEO Hostingu :D

multikonto, recydywa

Moim zdaniem darmowy hosting można z powodzeniem wykorzystywać pod zaplecze jako uzupełnienie zaplecza trzymanego u siebie. Najlepiej jak jest możliwość podpięcia własnych domen, wtedy w każdej chwili możesz się wynieść na swój serwer ;-)

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Ja tam czasem na darmowym hostingu małe zaplecze postawiłem i trzyma się dobrze, zazwyczaj jakies proste stronki statyczne, bez baz, a unikalną treścią, troche linkowania i zawsze było zaplecze na nowym ip. Yoyo ,cba ,unl myslę ,że można wykorzystać pod małe zaplecza bez problemu.

to bardziej opłaca się mieć to wszystko u siebie.
Tylko nie mylić z localhostem :) Jeśli juz musisz korzystać z tego typu rozwiązań sprawdzaj wskaźnik site dla domeny głównej z której tworzone są następnie darmowe konta subdomenowe pod kątem indexowania. Jeśli wartość site jest niska można podejrzewać, że dana domena free hostingowa jest "na bakier" w google, co za tym idzie nie warto tam stawiać nawet skromnego zaplecza.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Takie poularne typu yoyo ovh (60free) raczej są ok z google, ale może się zdarzyć, że spamy wywalą i nie będziesz miał nic do powiedzenia, a domeny nie masz. Na yoyo tam kiedyś katalogi usuwali. Poza tym nie ma wielu funkcji.

Na coś bardziej wartościowego wg. mnie też nie warto.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności