C3CO Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Katalog stron: Katalog stron 3CO 1. Linki bezpośrednie, 2. Brak linków zwrotnych Stary porządny CNCat Katalog 3CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 usun sesje... bedzie przyjazniejszy dla wyszukiwarek... Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3CO Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Już zrobione, zobaczymy czy zadziała Stary porządny CNCat Katalog 3CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Może się uda... mi wejść na tę stronę. Strasznie coś muli serwer. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3CO Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Już nie muli Stary porządny CNCat Katalog 3CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3CO Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 PR 3 - linki bezpośrednie: Katalog stron Stary porządny CNCat Katalog 3CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Żeby jeszcze google chciał (o) indeksować zawartość katalogu: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=http%3...aj+w+Google&lr= Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Coś tam indeksuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 prosil bym o kategorie motoryzacja bo o motocyklach nie snie :] Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3CO Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Katalog ma 3 m-ce, a na CNCat zindeksowane 50 % to chyba dobry wynik? AQQry mówisz i masz Stary porządny CNCat Katalog 3CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 to ja rozumiem :-) dzieki Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3CO Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Mam delikatny problem z katalogiem Katalog Gogole "śpi", już od prawie dwóch miesięcy nie indeksuje stron (no może lekko). Gdzie może być "hund begraben"? Stary porządny CNCat Katalog 3CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Katalog ma 3 m-ce... Coś to trochę dziwne, że masz katalog od 3 miesięcy a PR=3 ? Popatrz kiedy był update: https://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html Coś mi się wydaje, że trochę kombinujesz z tym katalogiem i dlatego Google ciebie omija z indeksowaniem. Może się mylę, dlatego czekam na informację od Ciebie. - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3CO Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Jeżeli chodzi o PR to jest on chyba "toolbarowy" jak to się tutaj określa. PR 3 dostałem po update z początku września, zbiegło to się z tym jak moja druga subdomena wyszła z sandboxa (został zdjęty filtr). Nowe strony staram się dodawać na bieżąco (co 24h), więc są ciągłe zmiany w katalogu. Jak widać jest to CNCat ze zmianami proponowanymi na forum: 1. Linki bezpośrednie, 2. Usunięte sesje, 3 . Przyjazne urle Zaznaczam, że nic nie kombinowałem - poprostu nie znam się na Php i nie korzystałem z żadnych systemów wymiany - standardem są wpisy do katalogów. Strona była indeksowana porządnie dwa razy w sierpniu, pierwszy raz jak były sesje drugi raz już bez nich. Teraz google przyłaźi, ale indeksuje tylko pierwszą stronę i nie chce się wgryzać dalej. I tak już przez miesiąc . Stary porządny CNCat Katalog 3CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.