spookypld Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mam pytanie takie jak w temacie. Mam może kilka for plus zpn, gdzie szukam zleceń. ostatnio nawet zarejestrowałem się na GetAFreelancer.com. A wy, gdzie szukacie zleceń? Dodam, że nie mam na myśli tylko pozycjonowania. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Na PiO i ew. webhelp. Jeśli masz interesującą ofertę to na pewno kogoś znajdziesz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Większość moich klientów, jest z polecenia przez innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jesteś osobą uczciwą, pracowitą, a co najważniejsze pomysłową to nie musisz szukać. Liczy się zapewne także staż w tym co robisz. Jeżeli Panu A spodobała się współpraca to jest duża szansa, że poleci Ciebie osobie B. Edycja: Ważne jest także co oferujesz. I uwaga! Jeżeli ktoś podpadnie komuś tak jak np: Pan Jakub Ś. (wielkopolskie) mi podpadł (miał zlecenie za 700 zł i nie wywiązał się) to pewnie jest skreślony na długi czas. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Klienci sami przychodzą taka prawda. Jest wiele zapytań, ofert. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Krótko mówiąc, opłaca się przykładać do każdego zlecenia, chociażby dlatego, że zadowolony klient poleci nas innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koorde Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Krótko mówiąc, opłaca się przykładać do każdego zlecenia, chociażby dlatego, że zadowolony klient poleci nas innemu. Racja, a w dodatku zadowolony klient może wrócić po kolejne zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Większość moich klientów, jest z polecenia przez innych.A jest takie powiedzenie "Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe " HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbox Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Racja, a w dodatku zadowolony klient może wrócić po kolejne zlecenie I zazwyczaj wraca- przynajmniej w moim przypadku, przy czym współpraca nabiera rozpędu Większość moich klientów, jest z polecenia przez innych.A jest takie powiedzenie "Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe " Mion- no to dowaliłeś do pieca Poza tym, jak się zrobi powiedzmy 'dla siebie' dobry produkt, to później można go odsprzedawać i mieć z tego też niezłe pieniądze Tanie SEO Templatki Najlepsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mion, co miałeś na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Z GetAFreelancer jest problem taki sam jak z ZPN. Mianowicie widoczne kwoty. Potem się schodzą pokemony które przebijają tylko po to, żeby zejść jak najniżej. Już lepiej poszukaj na rentacoder. Z zastrzeżeniem, że poważnych zleceń jest może kilka %. Reszta to klony google, facebooka czy twittera za $100. Należy się ponadto wystrzegać poprawiania kodu po kimś, projektów w "99%" skończonych i wszystkiego co zaczyna się od słów "very easy" a zwykle kończy na "clone". Np. "very easy - ebay clone" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Z GetAFreelancer jest problem taki sam jak z ZPN. Mianowicie widoczne kwoty. Potem się schodzą pokemony które przebijają tylko po to, żeby zejść jak najniżej. Druga strona medalu jest taka, że dla zleceniodawców jest to niesamowitym plusem. Gdy szukam np. uzdolnionego grafika to wiadomo, że nie będę szczególnie zwracał uwagi na kwoty, a przede wszystkim na portfolio, ale gdy nie zależy mi na jakości wybiorę najtańszą ofertę. Zleceń nie szukam, stąd też takie moje podejście do tej kwestii Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 nahpl ale w takim wypadku uzasadnionym by było, aby kwoty ofert widoczne były jedynie dla zleceniodawcy, a nie dla wszystkich, by uniknąć sytuacji o których pisał slawek22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 adby po części masz rację, ale gdyby nie było widocznych cen, nie byłoby tej rywalizacji, ja szukając najtańszego wykonawcy (gdy nie zależy mi na jakości wykonania) zapłaciłbym więcej. edit : literówka Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.