lukasha Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Czy ktoś wie jak na serwerze prohost.pl ustawić crona co 1 min? Zmieniłem wg. instrukcji ale dalej w panelu publikera mam cron 2 min. W którym miejscu w publikerze masz napisane, że cron jets ustawiony co 2 min? Nie przypominam sobie aby gdzieś była taka informacja. Natomiast jest informacja o zalecanej częstości wywoływań crona. Może o tym mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ja mam takie problem i nie mogę znaleźć przyczyny: Próbuję zarejestrować się w preclach i w tym celu dodałem nowy adres e-mail na tlen.pl, sprawdziłem maila i działa poprawnie, pobrałem nową bazę i kliknąłem Zarejestruj w wszystkich nieaktywnych preclach i po dłuższym czasie do tej pory Aktywnych 0 natomiast nieaktywnych: 2275+2249 . Cron działa dobrze i bardzo często. Teoretycznie wszystko ok, tylko czemu nie rejestruje ? Wcześniej miałem błędnie skonfigurowanego maila ale poprawiłem to i wcisnąłem żeby zarejestrował w wszystkich nieaktywnych preclach... Teraz zauważyłem dopiero, że przy wywoływaniu zadania Rejestracja w preclu WordPress jest Status końcowy: Błąd Widzę też na skrzynce 2 nieodczytane maile z loginem i hasłem do WP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Czy ktoś wie jak na serwerze prohost.pl ustawić crona co 1 min? Zmieniłem wg. instrukcji ale dalej w panelu publikera mam cron 2 min. W którym miejscu w publikerze masz napisane, że cron jets ustawiony co 2 min? Nie przypominam sobie aby gdzieś była taka informacja. Natomiast jest informacja o zalecanej częstości wywoływań crona. Może o tym mówisz? Zgadza się masz rację. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckySpamer Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 publiker nie poradził sobie z tymi katalogami: https://www.kunegunda.swinka.elk.pl/ https://www.kwiaty.bielawa.pl/ https://www.kwiaty.cieszyn.pl/ powód: Rozpoznanie katalogu/precla z adresu URL Adres: https://www.XXXXXX.pl/ Status końcowy: Spróbuj ponownie później Też tak macie? Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku. Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckySpamer Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku. Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Też tak macie? U mnie to norma . Może katalog/precelek jest nieaktywny w tym momencie i publiker spróbuje ponownie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Przydałoby się forum publikera. forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckySpamer Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wszystkie 3 katalogi byly w tym momencie aktywne. Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku. Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To samo. Forum bardzo by sie przydało! Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Czy ktoś rozwiązał problem że nie dodaje wpisów ?? Nie widać w Statystykach wpisów, a cron działa i nawet mi dziś wywalili konto na chwilę bo serwer obciążyłem do 40% ... Temat zaczęty na tej stronie 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Czy ktoś rozwiązał problem że nie dodaje wpisów ??Nie widać w Statystykach wpisów, a cron działa i nawet mi dziś wywalili konto na chwilę bo serwer obciążyłem do 40% ... Temat zaczęty na tej stronie U mnie dziś rano też tak było . Dodałem wpisu z manualna, ale w statystykach ich nie widziałem aż do wieczora. Dopiero jak CRON przemielił coś tam to w statystykach się pojawiło to co robiłem rano. Na moim hostingu wykonało się od 13:00 do 23:00 4200 zadań CRON około - jak jest u was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebinx Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 1. Zaglądam dzisiaj z ciekawości do statystyk i widzę, że publiker wysłał mi trzy razy dla tej samej grupy 'jakiś' tekst do tego samego wordpressa na przestrzeni dwóch dni. Czy to normalne jest? 2. Zaglądam do zadań zaplanowanych krona a tam: Rozpoznanie katalogu/precla z adresu URL Adres: https://sedoparking.com/ Rozpoznanie katalogu/precla z adresu URL https://www.aftermarket.pl/ Czy to jest jakiś żart? Kto dodaje te urle do bazy i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 HM A ja się zastanawiam dlaczego publiker zaplanował dodanie wpisu na maj w projekcie. Najbliższa data dodania do katalogu 2010.05.01 jak on to liczy Najbliższa data dodania do precla 2010.04.20 jak on to liczy linkuj z katalogów mam: Ustawiłem początkowo 2 linki na dzień Ustawiłem Nasycenie 6 linków na dzień nasycenie po 180 dniach linkuj z precli Ustawiłem początkowo 2 linki na dzień Ustawiłem nasycenie 6 linków na dzień Troszkę to dziwne jest, że tak żadko planuje dodawanie. Nie rozumiem dlaczego tak jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 masz 4200 crona a w stastysykach w tym czasie ?? dziwne sprawy. Od jakiegoś czsu prosze o wypowiedz i sprawdzenie poprawnosci statystyk i nikt sie nie wypowiada. Rozumiem, że jesteście zajęci , ale sprawdździe czy macie w ostatnich kilku dniach poprawnie dodawane wpisy w Statystykach Szkoda ze publiker tak rzadko sie tu wypowiada raz na tydzien. 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebinx Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Mi wpisy dodaje ale w liczbie troche mniejszej niz wynikaloby to z ustawien dla grup. W kazdym razie w statystykach widze, ze dodaje zarowno do katalogow jak i do precli. Bys moze jest tak, ze od rozpoznania danego urla do czasu umieszczenia na nim linku, url przestal dzialac... marcin_ek masz chyba ewidentne problemy z hostingiem. Moze warto przeniesc publikera na inny serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.