websign Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam Od dłuższego czasu mam panel 17" z którego jestem piekielnie zadowolony (eizo l568), ale coraz bardziej brakuje mi miejsca na tym panelu. Przymierzam się do zakupu czegoś większego, pytanie - jaki rozmiar panelu wybrać ? Panelu używam do pracy - maile, komunikatory, strony, trochę photoshopa itp. filmów raczej na nim oglądać nie będę, odległość siedzenia od monitora pewnie standardowa Wstępnie rozważam 21/22" albo 24" - ale zwłaszcza co do 24" mam wątpliwości czy mi się będzie dobrze na nim pracować, czy nie będzie za duży i czy piksele nie będą uderzać po oczach Jak macie jakieś doświadczenia, to będę wdzięczny za sugestie na jakich rozmiarach się wygodnie pracuje, ewentualnie jakieś konkretne panele do polecenia (chociaż nie ukrywam że jestem najbardziej skłonny do eizo). Pozdrawiam Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 mam samsunga 226bw, nie narzekam, idealny rozmiar dla mnie, właśnie do takich rzeczy o których Ty piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dokup drugiego takiego jak masz i pracuj na dwóch Albo jakiś 22" - teraz są w dobrej cenie. Jesli nie do filmów i gier to możesz brać praktycznie wszystko co firmowe. [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jezeli to eizo ma matryce pva(albo coś podobnego) a teraz będziesz miał TN to możesz poczuć z "letka" różnice ze obraz jest nie taki jak trzeba -powód edycji pomyliłem N z TN Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Matrycę mam TFT, jak porównuję z LG, które mam od jakiegoś 1,5 roku, to eizo jakością obrazu i kolorami bije to lg o jakieś 2 klasy jezeli to eizo ma matryce pva(albo coś podobnego) a teraz będziesz miał TN to możesz poczuć z "letka" różnice ze obraz jest nie taki jak trzeba Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeq Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jak masz kaskę to bierz 24 cale; mając 22 calowy po 6 miesiącach będziesz żałować, że za mały kupiłeś. Radeq blog - już mniej o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Co do rozmiarów to do normalnej pracy 20' spokojnie wystarczy. IMO 22 to max. jeżeli chodzi o komfort (niewygodnie biega się wzrokiem po za dużym panelu nie mogąc go ogarnąć). Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja ze swojej strony mogę polecić panoramę, na prawdę świetnie się pracuje, zwłaszcza w Photoshopie. Myślę, że 22 cale to optymalne rozwiązanie. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery_master Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ponoć optymalnie jest 24 cale, tak czytałem.... sam polecam 26 cali NEC - cudo: https://pcfoster.pl/recenzje/peryferia/nec-...le-26-cali.html Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No to chyba przekonałeś mnie do 24" - do neca jeszcze raczej nie Póki co rozważam Eizo FlexScan HD2442W i SX2461W, tylko jeszcze nie wiem który z nich mi będzie bardziej odpowiadać - jakby ktoś z Was miał któryś z nich, czekam na info to się podpytam co i jak Ponoć optymalnie jest 24 cale, tak czytałem.... sam polecam 26 cali NEC Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sam używam NECa MultiSync 20WGX2 Pro. Bardzo dobrze się spisuje. Mam go ustawionego tak troche dalej niż na wyciągnięcie ręki i wydaje mi się troche mały więc te 24 cle w zupełności Ci Wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Marcin ja tam swego czasu pracowalem 2 tyogodnie na TV 32" z LG i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 24" Gateway to najlepsze wyjście pod względem jakości i ceny. W jednym z testów został liderem w tanich 24 calowych LCD. Sam w pracy mam 22" Samsunga i dodatkowe 2 cale mogłyby się przydać. Ja bym się jednak zastanowił czy czasem nie będziesz rozczarowany dużym monitorem bo jakość obrazu w Eizo jest bardzo dobra. Chyba że masz fundusze na dużego Eizo to bym się nie zastanawiał. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A co sądzicie o iiyama? Ja też mysle o zakupie LCD 24" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 u siostrzenca widziałem iiyama (co prawda model z 2004 i już go nie ma więc nie mogę podać szczegułów) i szczerze mówiąc to co czytałem pochwał na temat tej firmy to mi osobiście daleko jej do eizo z którego korzystam na codzień... strasznie daleko... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.