zakręcony Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Czy własciciele systemów dostepnych na rynku nie mogli by się pokusic o dopisanie modułu, którego zadaniem było by sprawdzenie ile dosteniemy za stronę punktów bez konieczności jej podpinania w system? nie wiem jak innym, ale to by mi ułatwiło podjęcie decyzji czy daną stroną wrzucac w system czy nie, oczywiście można by sobie policzyć, ale po co kazdy ma sobie wyliczać, jak może to zrobić skrypcik - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 W gotlink.pl jest taka opcja. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 w eweblinku tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a ja myslalem, ze chodzi o windowsa i linuxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie wiem jak jest w ewebie, ale w gotlinku nie widze takiej opcji, gdzie sie ona znajduje? no chyba, że chodzi o dodanie strony, po czym widać te punkty - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 w gotlinku dodajesz stronę i wtedy pojawia ci się info o ilości otrzymanych pkt, stronka ma wtedy status "nieaktywna" Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A w e-weblinku opcja jest tylko dla kont z tego co pamiętam. W każdym razie popieram pomysł zakręconego. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 konta PRO mają wyceniarkę , nic nie szkodzi na przeszkodzie żeby poprosić kumpla o wycenę paru domenek Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jasne, dam dla kumpla spis swojego zaplecza by mi posprawdzał ile bym dostał jak się zdecyduje, pozycjonowanie i kumple, no jest to oczywiście możliwe, ale ja jakoś nie lubie zawracać głowy swoim kumplom takimi błachostkami - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zakręcony obcym powierzasz całe zaplecza i klientów a koledze nie pokażesz ?, coś tu nie gra Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie powierzam obcym swoich Klientów a z zapleczem wiesz sam jak jest czasem obcy mniej zaszkodzi niż znajomy - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ja tam nie wiem ale żeby sie nie okazało że ten obcy to były znajomy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 mam wrażenie, że ciągle nie daje Ci spokoju kim jest właściciel pewnego SWL ale nie o to tutaj chodzi, kiedyś sworzymy sobie jakis wątek o tym może i tam popiszemy :] tym czasem mam nadzieję, że taka opcja pojawi się w wiekszości systemów, co ułatwi podjęcie decyzji gdzie się zaczepić z tym zapleczem, a gdzie z tamtym, bez konieczności angażowania znajomych i dodawania strony do systemu - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zakręcony tak miedzy nami taka opcja ma guzik do podjęcia decyzji w jakim SWL wylądować , to nie gażety są ważne i cuda na kiju a co tym SWL możesz zrobić i przede wszyskim czy działa dziwie Ci sie jako staremu wyjadaczowi ze w ogóle podajesz taką pierdołe jako argument w wyborze SWL;a Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Xann ilość punktów jaką mogę otrzymać za stronę dla Ciebie jest pierdołą, dla mnie nie nie chodzi o to jaki mam wybrać system by dopalić jakieś lepsze zapleczówki, chodzi o to gdzie dostanę więcej za włożoną stronę i czy mi się to będzie opłacać niezależnie czy będe chciał zbyć punkty czy je wykorzystać je do czegoś innego - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.