Rafal Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Możesz też dwukrotnie dodać linka i wtedy będziesz mieć 2x 20 linków/dobę I ustawić różne kategorie, bo z jednej może być za mało stron. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 posiadam 2 linki (z limitem 20) w 2 roznych kategoriach traver-guides i travel-other ale oba jezyk PL ustawiony i linkow na oba przybywa max 5 dziennie. Na jaka kategorie polecacie przestawic ? Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Zależy na jaką kategorię chcesz pozycjonować Jak podróże to zostaw jak jest. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ83 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Mam takie pyt. W LV jest licznik z wskazówką. Gdy najedzie się na niego myszka wyświetla się ile V zostało zużytych np 400/700. Czy ten licznik zeruje się wogole, chodzi o uzyte V? Jak tak to kiedy? Masz stronę WWW? Chcesz zwiększyć na niej ruch? Chcesz być pierwszy w Google? Chcesz zwiększyć swój PR? Zarejestruj się w systemie wymiany linków! Darmowa wymiana linków! Wymiana linków System wymiany linkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zainstalowalem Link-Vault potem go aktywowalem, ale na stronie caly czas mam taki tekst i takie linki: Page: /index.php : TestLink1 - TestLink2 - TestLink3 A w panelu administracyjnym: Link Spaces Available 0 cached Link Spaces Filled 0 cached Co teraz nalezy zrobic aby ten system zaczal dzialac? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Co teraz nalezy zrobic aby ten system zaczal dzialac? Poczekac cierpliwie. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Musisz wyłączyć tryb testowy, kliknij w "turn test mode off". Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Czekam juz prawie 2 dni, a strone dalej mam na czerwono jako "Awaiting Approval" Wszystkie testy przechodzi jako passed. Ile mozna czekac? W tym czasie dolozylem druga strone strone, ktora po kilku godzinach zostala zatwierdzona. Ale na jednej i na drugiej stronie mam w dalszym ciagu testowe linki (zaznaczam ze strony nie sa w trybie testowym). Podczas wprowadzania strony system pyta sie o 3 różne linki na ktorych bedzie zainstalowany Link-Vault. Jakie mam podac linki jezeli moj serwis ma kilkaset stron includowanych przez index.php? I na kazdej z nich beda zawsze wyswietlone linki z tego systemu. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jakie mam podac linki takie jak dostaniesz na wyjsciu, np: domena.com/index.php?jeden domena.com/index.php?dwa .... itd pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Minelo juz troche czasu a u mnie to w dalszym ciagu nie dziala. Nie umiem tego systemu zainstalowac a jestem w stanie napisac go w php Na poczatku niby wszystko bylo OK, wszystkie pozycje w tescie byly passed. Ale jak dotad zadnych linkow mi ten system nie wysietlal na stronie. Teraz nie przechodza testu linki. Wszystkie trzy pozycje tego typu: This Page should contain [tutaj jakis link do innej strony] failed Czy mozna zmienic jakos te trzy linki na inne? Chodzi o te trzy linki, ktore podaje sie na samym poczatku podczas dodawania nowej strony (strona ma około 300 podstron). . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjRuta Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam No nie wiem dlaczego mozesz miec taki problem . Ja nie jestem zadnym specjalista ale moge podzielic sie moimi doswiadczeniami. Ja dodalem trzy linki : jeden ze strony glownej i dwa jak dobrze pamietam to byly linki podstron pierwszych z mojej listy menu na stronie i zostalo zakceptowane w jeden dzien bez zadnych problemu. Dodaj od nowa strone i podaj inne linki i po sprawie Pozdrawiam ogłoszenia coches usados directorio web Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Linki mam jak najbardziej normalne: domena.pl/index.php?parmetr=zmienna A nawet gdyby sie zdarzylo ze by byly pokrecone parametry, to i tak wyswietli sie glowna strona. Aby dodac strone od nowa, to nalezy ja wczesniej usunac. I nastepne dodanie bedzie mozliwe dopiero za miesiac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjRuta Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No po jakim czasie mozna dodac ta sama strone to akurat nie wiem. Ju z ztego systemu nie kozystam. A jezeli tak jest to poczekaj miesiac Pozdrawiam ogłoszenia coches usados directorio web Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@sió Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam Czy ktoś może miał podobny problem do mojego? Zarejestrowałem się w Link Vault, pobrałem pliki php, dokonałem właściwych wpisów w pliku .htaccess, wrzuciłem odpowiednie wpisy na podstrony, na których mają się wyświetlać linki, robię test i aktywację i... wszystko jest failed. System był tylko w stanie rozpoznać wersję skryptu, którą zainstalowałem. Napisałem na forum Link Vault prośbę o pomoc, ale tam nikt nie raczył mi odpisać. Może więc tu znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która wie, jak rozwiązać ten problem? Dodam, że moja strona jest wyłącznie w html'u. zamki polskie, pałace i dwory obronne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 To może coś więcej opisz ten failed ja także z tym się biłem tydzień to może pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.