gohome Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam! mam pytanie czy w narzedziu propozycji słów kluczowych w adwords : https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal po wpisaniu propozycji słowa kluczowego wynik "Przybliżona liczba wyszukiwań: lutego" zawiera zapytania programów sprawdzających lub portali tj. web-tools na pozycje domeny na daną fraz?? www.remonty.nieruchomosci.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Good spam is a good spam Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zawiera kazde zapytanie jakie zostalo wyslane go Google a nie zostalo wyfiltrowane jako sztuczne No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zawiera kazde zapytanie jakie zostalo wyslane go Google a nie zostalo wyfiltrowane jako sztuczne 1. miło że pracownik G odpowiada wyczerpująco na pytania 2 . czy to oznacza ze G jest sztucznie odpytywane w jakimś celu ? Bardzo mnie ciekawi to co napisałeś Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Good spam is a good spam Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Xann jestem uzytkownikiem a nie pracownikiem A sztuczne zapytanie to raczej zrozumiale. Chodzi o zabezpieczenie przez impression fraud (odpowiednik click fraud ale bez klikania, tylko wyswietlanie wynikow). Niestety to kolejna z blackhatowych praktyk jaka ma miejsce w PPC. CTR ma kluczowe znaczenie przy platnych reklamach. Wylaczasz swoje reklamy, walisz ile wlezie zapytan na swoje slowa - konkurencji spada CTR - wlaczasz swoje reklamy spowrotem. Sprawdzarki pozycji, boty pobierajace tresc z wynikow na dane slowa itp. Wiadomo, ze wszystkiego sie nie da filtrowac ale co moga to filtruja. No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Xann jestem uzytkownikiem a nie pracownikiem .. Kolego wierz mi , użytkownik nie posiada takiej wiedzy jak Ty wystarczy przeczytać Twoje posty ps. Naprawdę nie ma się co tak tajniaczyć Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Good spam is a good spam Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Szczerze to dzieki za komplement hehe ;D Nie bede na sile nikogo przekonywal bo z mojego punktu widzenia nic to nie zmienia. Mam chwile czasu to dziele sie tym co wiem a czy mam racje czy nie to juz kazdy sam sobie osadzi. Byle tylko nie wyszlo, ze mam powiazania z Tym Ktorego Imienia Nie Wolno Wymawiac albo innymi Georgami aka Aniolami aka WorkElitami No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Byle tylko nie wyszlo, ze mam powiazania z Tym Ktorego Imienia Nie Wolno Wymawiac albo innymi Georgami aka Aniolami aka WorkElitami Pije do Ciebie raczej w pozytywnym słowa tego znaczeniu, masz szczegółowa i precyzyjną wiedzę na temat zachowywania się G a wierz mi ja umiem czytać miedzy wierszami Tak czy siak dobrze że ktoś z supportu adWords tu zagląda Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.