xavi1984 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Zapraszam na https://www.weselnie.biz - 3 pierwsze dodane sale weselne mają zagwarantowaną promocję w bloku reklama zawsze kiedy te miejsca nie będą opłacone. 90 dniowy okres próbny dla wszystkich. zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabunia89 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Bardzo fajna stronka, z chęcia dodam własne usługi barmańskie, tylko te wpisy są darmowe czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Przez 3 miesiące wszystkie wpisy są darmowe, potem niestety trzeba uiścić niewielką opłatę. Cały czas działam nad linkowaniem strony w ciągu tych trzech miesięcy powinna być wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tereska Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ciekawa grafika i dosyć łatwa nawigacja, podoba mi się, ale czemu linki na prezentacjach sal nie są klikalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Racja - linki są już klikalne, był to duży błąd ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabunia89 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 W takim razie dodam własne usługi na próbę, zobaczymy jaka będzie skuteczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 oglądalność ładnie rośnie - wydaje mi sie, że warto dodać. jeśli traficie na jakies problemy to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tereska Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Linki wcale nie są klikalne - owszem na stronach z opisem sali tak, ale np. tutaj przy opisie firmy https://www.weselnie.biz/mainCompanies/company/23 w link nie sie kliknąć,a to duży błąd bo ciężko jest śledzić ile się miało wejśc z Pana strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Reg Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Niestety nie działa dodwanie zdjeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Dodawanie działa, ale zdjęcia nie są pokazywane w prezentacji firmy - już zgłoszone do programisty, podobnie jak linki, które juz miały być zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabunia89 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Długo trzeba będzie czekać na te modyfikacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Linki poprawione, można już normalnie dodawać zdjęcie - każdy otrzymał możliwośc dodania kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabunia89 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Teraz wygląda to znacznie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 W zasadzie serwis powinien być już pozbawiony błędów, mam przynajmniej taką nadzieję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabunia89 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 znalazłam bład - nie wiem czy dotyczy całego serwisu, ale tutaj: https://www.weselnie.biz/mainAdvices/advice/9 nie mogłam dodać komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.