Beerbant Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 właśnie zauważyłem, że linkor pod hasłem konkursowym pozycjonuje .... www. radio ma ryja.pl :mrgreen: Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 No to jeszcze mlodziez wszechpolska i będzie po konkursie stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 no to jest coraz ciekawiej ksiadz dyrektor na pewno nie wzgardzi odtwarzaczem czy ktos to wszystko opisuje dla potomnych? chcialbym córce kiedys pokazac jak sie bawilismy pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 zero3, w TopListach napewno wszystko znajdziesz stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 chcialbym córce kiedys pokazac jak sie bawilismy z ojcem dyrektorem ???????????????? :shock: :mrgreen: Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Beerbant spokojnie.... :mrgreen: a mialo sie nie wydac pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 heheh widze ze wreszcie sie ludzie zaczynaja bawic a nie ciagle ten marazm niekompetencji Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 A ja wam mówię, że Ojciec Rydzyk będzie pierwszy na zakończenie konkursu z takim kapitałem gotówki jak posiada i z tyloma wiernymi, pomyślcie niech tylko każdy słuchacz radia założy stronę i zlinkuje... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 A ja proponuje NEOKATECHUMENAT-MSNBETTER THANGOOGLE.... od kiedy szwagier w tym siedzi stal sie nowym czlowiekiem ... nie mozna z nim pogadac ...nic nie dzieje się bez przyczyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 No i w końcu Ojciec dyrektor na piedestale... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.