Spuki Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam Wszystkich użytkowników. jestem tu nowy, ale myślę, że juz tu zostane na dłużej !!! Nazywam sie Łukasz mam 21 lat i zajmuje sie promocją stron w internecie. (pozycjonowanie poprzez pisanie artków, dodawanie do katalgow itp.). Jestem uczniem technikum informatycznego i jestem w 4 klasie (narescie juz ostatnia :F ). Interesuje sie komputerami oraz internetem (glownie strony www), lecz takze interesuje sie grą Counter Strike 1.6, więc w tym temacie takze moge pomoc. (posiadalem kilka for zwiazanych na ten temat). Aktualnie wlasnie zajmuje sie promocja stron www. Pozdrawiam Wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Hej !!! Mam 18lat i jestem w III klasie TI... !!! boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witamy !!! Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 nareszcie !!! Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolosek Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witaj na pokładzie Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Czesc Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witaj na PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenafik Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witaj Łukasz Greenafik Soundless Video Tutorials for Adobe Photoshop, Illustrator and more... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.