Marches Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 mam problem, jeden autoblog,codzienna konkretna aktualizacja (dużo kanałow rss),w panelu WP ponad 5tyś postów, a site ile ?? 300 podstron,w dodatku po wpisaniu site:domena.pl,pisze przy podstronach np: Sprzed 4 godzin,Sprzed 1 godzin itp ale pomimo tego site od kilku dni jest taki sam.Jakieś zawirowania w googlu ? napisałem art na tego bloga - został zaindeksowany w mniej więcej 10min Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 A może domena jest świeża ? Pingi ? Jakiś dobry sitemap ? Podlinkowanie ? Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 A może domena jest świeża ? Pingi ? Jakiś dobry sitemap ? Podlinkowanie ? świeża !!! pingi są sitemapa nie ma,podlinkowany też nie jest ;p ale czy to nie jest przypadkiem jakaś "wina" googla ? bo indeksuje byle jaki wpis momentalnie ale tak jak by w site tego nie było widać Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Może to odfiltrowuje Ci duplikaty? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Może to odfiltrowuje Ci duplikaty? a tak może być ? bo nie miałem takiego przypadku,zadziwia mnie to jak wiecie site powinien byc konkretny Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ...podlinkowany też nie jest... Tu szukaj przyczyny. To, że nowe wpisy wchodzą do indeksu nic nie znaczy, bo za chwilę z tegoż indeksu wyskakują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ...podlinkowany też nie jest... Tu szukaj przyczyny. To, że nowe wpisy wchodzą do indeksu nic nie znaczy, bo za chwilę z tegoż indeksu wyskakują. Use noindex for Archives: Use noindex for Tag Archives: obie te opcje a all seo pack odznaczyłem (wcześniej były zaznaczone) może to tego wina ? Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Te opcje generalnie są od tego żeby na "normalnych" stronach nie powielać tej samej treści w 3 czy 4 miejscach. W przypadku autobloga to nie jest przydatne i można raczej wyłączyć. A przyczyną myślę że jest to że strona jest nowa, jak mówiłeś. Podlinkuj i czekaj, a w tym czasie postaw kilka następnych blogów. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 więc tak zrobiłem testy : jako że to mój blog więc sobie moge robić co zechce 1.zrobiłem kilka wpisów - zostały zaindeksowane w ciągu kilku minut (site się minimalnie zwiększył) 2.dodałem nowe kanały rss i niestety pomimo ze ciągle jest dodawana nowa treść site sie nie zwiększa jakieś sugestie ? czy raczej czekać i linkowac ? Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 linkować linkować linkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaason^312 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 2.dodałem nowe kanały rss i niestety pomimo ze ciągle jest dodawana nowa treść site sie nie zwiększa co do 2 opcji to w wordpressie jest możliwość zbierania danych z rss-ów i wstawiania ich jako swój content? jeśli tak to czym to się robi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkus Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 np. wp-o-matic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooo3 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 szybkie pytanko: jak dodać utworzana juz sitemap do yahoo?? w google jest specjalny serwis narzedzia dla webmasterow, a w yahoo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejowicz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Link do dodania sitemap yahoo https://siteexplorer.search.yahoo.com/mysites Support phpBB3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooo3 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.