PawelC Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tutaj chodzi o przedłużenie samej domeny, a nie hostingu, hosting to inna bajka. Za hosting osobno się płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 porownalem wszystkie najtansze oferty wymienionych serwisow: masternet.pl - na rok z promocja '30% taniej' 35 zl +domena .pl 12 zl ovh.pl - 12,2 zl za .pl az.pl - 0,77 zl za domene, hosting 39,5 za 6 miesiecy webh.pl - serwery od 61 zl - drogo hekkonet - 25 zl hosting pol roku + 13 zl domena .pl macie jakies ciekawsze propozycje? Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Myślę że hekko ma najlepszą ofertę, tani hosting i domenka. W każdym razie ja bym tak wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 tadzio89, ja radze na początek trochę więcej poczytać... 61 zł rocznie / 12 miesięcy = 5 zł na miesiąc 5 zł miesięcznie / 30 dni = ok. 16 gr na dzień Czy to jest dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 W sumie nie wiem czy sie zmieszcze pnizej 50 zl za rok. A co sadzicie np. o https://www.mb24.net/ tutaj wydaje sie byc tanio, srwry juz od 13 zl? Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Według mnie szkoda kasy bo jakiś szałowych parametrów to te serwery nie mają, ale czego się spodziewać za taką kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 tadzio89, dlaczego tych zamiast iść udeptanymi drogami sam się pchasz bez doświadczenia? Skorzystaj z tych sprawdzonych, które chwali ktoś więcej niż tylko admin serwera na tym forum i potem unikniesz nieprzyjemnych sytuacji. Ja miałem takową 2 lata temu z rwi.pl (zniknęli sobie na 2 tygodnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 macie racje chyba zdecyduje sie na masternet.pl Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 I dobrze zrobisz, niema sensu brać czegoś na ślepo, bo później będziesz miał żal tylko do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja bardzo sobie chwalę ovh i netarterię polecam naprawdę. Ovh to wiadomo marka, a netarteria za to że wszystko można łatwo dogadać i nie ma problemów, serwery śmigają. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja bardzo sobie chwalę ovh i netarterię ovh oferuje hosting, bo nie moglem znalezc tego na ich stronie? Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Serwery oferuje: https://www.ovh.pl/prywatne/produkty/oferty_wirtualne.xml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.