tadzio89 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mam blog na blogspot.com, jednak chcialbym wykupic domene .pl lub .com by strona byla latwiejsza do zapamietania . Chcialbym skorzystac z WordPress'a poniewaz slyszalem, ze daje wieksza swobode niz blogger w tworzeniu strony. Nie wiem jednak, ktorego hosta wybrac. Na stronie WordPress'a jest kilka polecanych, ale to sa same zagraniczne. Ktorego hosta wiec polecacie? Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 pewnie nie potrzebujesz nic dużego więc polecam hekko.pl - podobno dobre jest ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 przepraszam za blad w nazwie tematu. pewnie nie potrzebujesz nic dużego na poczatek, chcialbym ograniczyc koszty do minimum, moj blog to https://www.automotofun.blogspot.com. Nie orientuje ile miejsca bede potrzebowal. Chcialbym, zeby wystarczylo na wstawienie co jakis czas torche tektu i zdjec. Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wszsytko bedzie dobe. Za około 50zł w skali roku otrzymasz więcej mniejsca niż ci potrzeba. Wpisz w google "hosting" lub "tani hosting", albo urzej do hekko.pl firehost.pl 8p.pl - mam tam po kilka stronek i działają dobrze. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jak na bloga to szukaj najtańszego - każdy będzie OK Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A ja polecę hosting z mojej stopki. Bardzo tani i bezproblemowy. za 37zł rocznie będziesz miał hosting z dużą rezerwą tak na wszelki wypadek. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 @MrBullet - o refie wypadałoby wspomnieć. Tak się juz przyjęło, że jest to w dobrym tonie. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razz Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Jeszcze niedawno jednym z lepszych i tańszych hostingów był webd.pl, na bloga w pełni wystarczy. Za to zakup domeny polecam w az.pl, sam mam tam 3. Szogun.eu | Szalony katalog stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Za to zakup domeny polecam w az.pl, sam mam tam 3. chyba ze nie lubisz marnowac kasy to polecam masternet albo ohv. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 pewnie nie potrzebujesz nic dużego więc polecam hekko.pl - podobno dobre jest z tej strony wybralbym najtasnszy pakiet za 26zl na pol roku Za to zakup domeny polecam w az.pl, sam mam tam 3. chyba ze nie lubisz marnowac kasy to polecam masternet albo ohv. no jasne, ze nie lubie marnowac, ovh maja dziwne stawki za domene .pl 10.00PLN Netto, za transfer nic sie nie placi, a odnowienie(jak mam to rozumiec?) kosztuje 45 zl? Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Odnowienie czyli chodzi o żebyś przedłużył ważność domeny o kolejny rok lub dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Odnowienie czyli chodzi o żebyś przedłużył ważność domeny o kolejny rok lub dłużej. tylko na stronie jest podane przy *ze trzeba wykupic od raz na dwa lata i to jest chyba haczyk Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Zobacz sobie informacje o Webh.pl korzystam i nie żałuje. Zapomniałem dodać żebyś nie uległ i nie skorzystał z usług hostingów za sms i innego złomu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 tylko na stronie jest podane przy *ze trzeba wykupic od raz na dwa lata i to jest chyba haczyk Zawsze możesz przedłużyć ważność domeny w innej firmie, która umożliwia przedłużenie na rok. To że u firmy X kupisz zarejestrujesz domenę, nie znaczy że u nich musisz przedłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 mam tam po kilka stronek i działają dobrze. strony wordpress? o refie wypadałoby wspomnieć. chodzi o reflink, czyli o to, MrBullet zarabia werbujac mnie? Jeszcze niedawno jednym z lepszych i tańszych hostingów był webd.pl, na bloga w pełni wystarczy. Za to zakup domeny polecam w az.pl, sam mam tam 3. myslalem, ze to sie wykupuje razem Zawsze możesz przedłużyć ważność domeny w innej firmie, która umożliwia przedłużenie na rok. To że u firmy X kupisz zarejestrujesz domenę, nie znaczy że u nich musisz przedłużyć. to ovh wychodzilby najtaniej 10 zl na rok. tylko co w zamian oferuje. Blog o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.